Zo overleef je je cravings tijdens ADE

Oh yes laat de ADE feestjes maar beginnen. Party wise ben ik er dus helemaal klaar voor. Eet technisch zat ik nog even in de rats, want het is best wel chill als je voordat je richting een danssessie fietst nog even een voorraadje energie naar binnen kunt werken. En ik keek er nou niet echt naar uit om door de stad te struinen op zoek naar eetplekken die nog wel open zijn en iets fatsoenlijks te eten hebben.

Tot laat eten bestellen tijdens ADE

Totdat ik ontdekte dat speciaal voor Amsterdam Dance Event een aantal foodspots via Deliveroo tot extra laat open zijn zodat je voorbereid aan je ADE avontuur kunt beginnen. Sommige spots bezorgen je maaltje of snack zelfs tot 1.00 uur. Hoe nice is dat?

Bezorgen waar je maar wilt

En het fijne is dat je je late night prep zowel thuis kunt laten bezorgen of waar je je dan ook bevindt. Bij vrienden, op straat, onderweg, in de rij van je zeer gewild feestje of whatever. Honger lijden tijdens ADE is zó 2016!

Donnies Amsterdam ADE

Fancy döner kebab, ribs en burgers

Dus wat wordt jouw bodem voor ADE? Een broodje döner bij Donnies in de Pijp? Sappige burgers van THE BUTCHER? Of sticky ribs en chicken wings bij Cannibale Royale? Uiteraard met een portie frietjes erbij! Heb je enorme zin in curly fries? Dan zijn de gekrulde frietjes van de Burger King hetgene om te bestellen.

Donnies, THE BUTCHER en de Burger King bezorgen tijdens ADE tot 1.00 uur via Deliveroo. Cannibale Royale stilt je cravings tot 0.00 uur.

Oh en er valt ook nog wat te winnen! Want Deliveroo geeft 4×2 kaarten weg voor het Amsterdam Music Festival in de Arena. Check hun social kanalen hiervoor.

Veel plezier met ADE!

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Entrepot Rijsel Amsterdam
Nieuw restaurant in een loods op het Entrepotdok

Restaurant Entrepot is het nieuwe project van twee mannen die zeker geen misselijk cv hebben. Lees verder

Sluiten