Het Amsterdamse Proeflokaal: Nieuw foodparadijs in Amsterdam Zuid

Het Amsterdamse Proeflokaal is neergestreken bij het Stadionplein. Deze nieuwe food spot in Amsterdam Oud-Zuid is een waar foodwalhalla. De grote lichte ruimte bevat namelijk niet alleen een restaurant en een bar maar ook proeftafels, een seafoodbar, bier- en wijnwereld en een grill & bistro. Poehee als je daar niet wat lekkers kunt vinden waar je blij van wordt.

Amsterdams Proeflokaal Zuid uit eten

Het Amsterdamse Proeflokaal bij Stadionplein

Het pand van Het Amsterdamse Proeflokaal is van buiten al behoorlijk impressive, maar als je binnenkomt kom je ook ogen tekort. Ik wil overal tegelijk zijn: Aan de bar voor een drankje, bij de Seafood Bar waar je kunt snacken van verse zeevruchten, op de te chille banken om op relaxstand te gaan of achterin de zaak bij de mooi ingerichte Grill & Bistro. Yup zoals je leest, er is voor ieder wat wils bij dit nieuwe foodparadijs.

Food to share

Als eten delen met je tafelgenoten he-le-maal jouw ding is, zit je bij dit nieuwe restaurant uitermate goed. Je kunt uit meerdere plateaus kiezen die je dus kunt delen met je mede foodies: Bijvoorbeeld een plateau gevuld met lekkers uit Amsterdam of met Asian bites. Maar ook de mix van kroketten (kalf-, rendang-, kreeft- en truffelkroketten klinkt zeker niet verkeerd). Maar ook de flammkuchen uit de houtskooloven zijn wel heel erg fijn om met z’n allen van te happen.

Amsterdams proeflokaal Seafood bar

Oesters, kreeft en meer

De Seafood Bar van Het Amsterdamse Proeflokaal is waar je wilt zijn als je houdt van oesters slurpen of je tanden in kreeft of fruits de mer wilt zetten. Een bijpassend wijntje erbij en je zit voorlopig nog wel even goed.

Amsterdams proeflokaal zuid bar restaurant

Ramen noodles en burgers in Amsterdam Zuid

Maar er is nog meer waarvoor je bij deze nieuwe foodcourt wilt zijn. Wat dacht je van ramen noodles? En carnivoren kunnen zich storten op de burgers en de steak van de grill in de Grill & Bistro van dit nieuwe restaurant in Amsterdam Zuid.

Amsterdams Proeflokaal Zuid terras

Terras bij Stadionplein

En bij mooi weer kun je ook buiten een vorkje prikken. Er is namelijk een groot terras waar je lekker kunt neerploffen met wat lekkers.

Het Amsterdamse Proeflokaal is echt nog maar net open en het is nu al een toffe plek om te zijn, maar er komt nog meer om het nog leuker te maken. Zo gaan ze er ook biertjes brouwen.

Reserveren bij Het Amsterdamse Proeflokaal

Wil je er zeker van zijn dat je een tafeltje hebt bij deze nieuwe spot? Reserveer dan een tafeltje, zodat je niet teleurgesteld wordt. Reserveren kan hieronder.

Het Amsterdamse Proeflokaal
Stadionplein 300
Amsterdam Zuid | Oud-Zuid
Ontbijt | lunch | brunch | koffie | borrel | diner | terras

Openingstijden Het Amsterdamse Proeflokaal:
Maandag tot en met zondag van 7.00 uur tot 0.00 uur

[mapsmarker marker=”340″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Selo Coffee Fruit soda
Say hello selo coffee fruit. Een te gekke nieuwe soda.

Heb je weleens gehoord van selo coffee fruit? Lees verder

Sluiten