Bar Hutspot in de Pijp is geopend!

Bar Hutspot in De Pijp is zo’n hotspot dat al gehypet was voordat het überhaupt open was. Ook niet zo gek als je weet dat deze nieuwe bar restaurant de creatie is van de breinen achter concept store Hutspot een deurtje verderop. Nóg meer reden om naar de Van Woustraat te gaan dus.

Bar Hutspot Van Woustraat De Pijp Amsterdam Bar restaurant Bar Hutspot Van Woustraat De Pijp Amsterdam

Bar Hutspot laid back spot

Veel hout, staal, groene tafeltjes, een kale wand en mijnlampen. De inrichting van Bar Hutspot is stoer en stijlvol tegelijk zonder kil te zijn. Daarnaast zit je ook lekker in de stevige houten stoeltjes en heb je ook gewoon lekker de ruimte.

Er hangt een laid back sfeertje bij Bar Hutspot. En de zaak zit vol met gezellige etende hipsters. Het lijkt overigens alsof iedereen elkaar kent. Waardoor het op een gegeven moment een beetje voelt alsof we een privé feestje hebben gecrasht.

Lekker eten bij Bar restaurant Bar Hutspot Van Woustraat De Pijp Amsterdam Bar restaurant Bar Hutspot Van Woustraat De Pijp Amsterdam industrieel interieur Bar restaurant Bar Hutspot Van Woustraat De Pijp Amsterdam industrieel gezellig borrelenGezellig drankjes doen aan de bar bij Bar Hutspot in de Pijp

Lekker eten bij Bar Hutspot

Naast drankjes doen kun je bij Bar Hutspot ook lekker ongecompliceerd eten. Salades (Caesar, quinoa, Burrata), hamburgers met friet, rib eye, vis van de dag en voor na cheesecake, limoen merengue of hangop.

Hamburger bij bar restaurant Bar Hutspot op de Van Woustraat in de Pijp

Bar Hutspot is een fijne spot voor een gezellige avond met vrienden en helpt de Van Woustraat steeds meer in de richting van de status hot and happening te duwen.

Bar Hutspot
Van Woustraat 4
De Pijp Amsterdam
www.hutspotamsterdam.com/bar

Bar Hutspot is geopend op:
maandag tot en met donderdag van 17.00 uur tot 1.00 uur
vrijdag en zaterdag van 16.00 uur tot 3.00 uur
zondag van 16.00 uur tot 1.00 uur

Leave a Comment

Translate»
Lees vorig bericht:
Nieuw restaurant in Amsterdam Oud-West: Van ‘t Spit

Liefhebbers van het meest veelzijdig stukje vlees kunnen hun hart ophalen bij restaurant Van 't Spit, de nieuwe hotspot op...

Sluiten