Bij deze nieuwe hotspot eet je streetfood uit de hele wereld

Bar Kartel – little kitchen op de Overtoom is de nieuwe streetfood walhalla.

Nu een verre reis naar andere continenten er niet in zit halen we gewoon de smaken van waar dan ook naar Amsterdam. Dat moeten de makers van Bar Kartel gedacht hebben toen ze het concept voor deze nieuwe hotspot bedachten.

Bar Kartel wereldwijde streetfood

Bar Kartel mag dan wel als undertag ‘little kitchen’ hebben, maar ze presenteren grootste smaken. Eigenlijk alles wat je bij de foodtrucks tegenkomt. Gerechten uit Mexico, Amerika, de Cariben, Afrika, Azië, maar ook Europa staan er op de kaart van deze nieuwe bar restaurant dat vandaag haar deuren opent. Ook het buitengevoel van de foodfestival hebben ze zoveel mogelijk naar binnen proberen te halen. Zit je bij Bar Kartel te snacken dan lijkt het net alsof je buiten streetfood zit te happen.

Wat je allemaal kunt eten bij Bar Kartel?

Wat dacht je van verschillende Mexicaanse taco’s? Of een bunny chow, ceviche, American Cajun Burger, Israëlische burger met sabich, Maleisische garnalen of een hotdog met een merquez worstje? Ook aan vegetarische gerechten geen gebrek. De vraag is niet wat staat er op de kaart, de vraag is eerder wat staat er niet op het menu van Bar Kartel. In ieder geval voor ieder wat wils.

Heb je dorst? Ook de natjes komen vanuit de hele wereld. Biertjes, wijntjes, cocktails of non-alcoholische versnaperingen. Het kan allemaal.

Bar Kartel – little kitchen
Overtoom 28-30
Amsterdam West | Oud-West
Ontbijt | lunch | drinks | diner | all day

Openingstijden Bar Kartel:
Maandag tot en met donderdag van 11.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 11.00 uur tot 1.00 uur

Plan je route naar Bar Kartel

Foto credits: Bar Kartel – little kitchen

Tags: nieuwe hotspot op de Overtoom in Amsterdam West | nieuwe bar op de Overtoom | nieuw restaurant op de Overtoom |taco’s eten in Amsterdam West | streetfood spot op de Overtoom

Translate»
Lees vorig bericht:
Taco's eten in Amsterdam centrum Rosario
Getest: Rosario Cocina Mexicana nieuwe tacospot in de Jordaan

De woorden Cocina Mexicana en de Mexicaanse vlag laten er geen twijfel over bestaan, bij Rosario Cocina Mexicana draait het...

Sluiten