Boi Boi nieuw in oost

Craving Thai food? Dan is het nieuwe Boi Boi op de Dappermarkt in Oost een must try. Pad thai, veggie springrolls, curry’s en meer lekkers voor Thai Food lovers.

Dat op het hoekje waar nu deze funky nieuwe Thaise toko zit voorheen een groezelig bruin café zat kun je je nu bijna niet meer voorstellen. Boi Boi is een Thais restaurant, maar dan een tikkie anders. Creatief en en beetje rebels, net zoals de gorilla die boven de deur hangt.
DSC_0663

Afgelopen vrijdag werd deze nieuwe Thaise spot feestelijk geopend en dat betekende muziek, eten, drankjes en veel vrolijke gezichten. De DJ’s die high in the air plaatjes draaiden zijn ook degenen diede gave tekeningen op de ramen en de Boi Boi tuk tuk hebben geschilderd.

DSC_0659 DSC_0721 DSC_0681

Boi Boi (wat heel vaak betekent) is echt van de buurt. Ze halen hun producten van de Dappermarkt en hun wijnen van buurman Monega.

Binnen is het chill en een tikkie ruig en kun je lekker op je dooie gemakje smikkelen van je bordje met Thais eten.

boi boi oost dappermarktamsterdam oost boi boi

Bij Boi Boi kun je traditionele Thaise smaken verwachten, maar dan hier en daar wel met hun eigen twist.

Vandaag mogen we proeven van de fish cookies, chicken balls en verse springrolls. OMG wat is de dipsaus van de rijstloempia’s freakinlicious. Een soort van zoetzure pindasaus…hmmm amazing.

DSC_0700

DSC_0690

Boi Boi is een super fijne en relaxte spot om lekker Thais te eten. Bestellen kan ook, dan bezorgen het ze bij je thuis.DSC_0714

Zo lief, de mannen hadden een aantal logo’s op een grote poster laten afdrukken waaronder mijn logo. Gastvrijheid ten top!

bySam Boi Boi

Boi Boi
Dappermarkt 12
Amsterdam Oost
Lunch | Borrel | Diner
boiboi.nl

Openingstijden Boi Boi:
Maandag tot en met zondag van 11.00 uur tot 21.00 uur

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Oestertijd!!

Hmmm een lekker oestertjes slurpen, daar word ik altijd blij van. Bij deze spots kun je deze zoute hapjes eten...

Sluiten