Brewboys Bar nieuwe bierbar in Amsterdam Oost

Brewboys Bar is de nieuwe brewpub van bierbrouwers Amsterdam Brewboys.

Achter dit biermerk zitten Pieter Langendijk en Sebastiaan van den Bosch. Jarenlang experimenteerde Sebastiaan in zijn eigen keuken met bierbrouwen en het resultaat is alom bekend, inmiddels hebben ze een te gek biermerk neer weten te zetten. De biermannen brouwen verschillende bieren, maar hun Amsterdam Pale Ale is het meest bekend en heeft zelfs twee maal goud en eenmaal zilver gewonnen. En nu is het dus tijd voor hun eigen bierbar.

Pieter had al een mooi pandje in Amsterdam Oost pal naast Brouwerij ‘t IJ waar Café Langendijk zat. Het was niet meer dan logisch om deze spot om te toveren tot hun eerste brewbar.

Brewboys Bar met terras

Al vanaf 12.00 uur ‘s middags kun je terecht bij deze nieuwe bierbar in Amsterdam Oost voor hun kick ass bieren, een kleine snack of een juicy burger. Je kunt zowel binnen zitten als buiten op één van hun twee terrassen. De Brewboys Bar heeft namelijk zowel een terras met uitzicht op de Zeeburgerstraat als een terras aan het water. Een top plek om wat goudgele pretcilinder weg te tikken lijkt me.

Dit zijn de leukste bierbrouwerijen met bierproeflokaal

Brewboys Bar
Zeeburgerstraat 1
Amsterdam Oost
Borrelen

Openingstijden Brewboys Bar:
Maandag tot en met zondag van 12.00 uur tot 1.00 uur

Plan je route naar Brewboys Bar

Ook interessant:

Tags: bierbar Amsterdam | bierbrouwerijen in Amsterdam | bier drinken in Amsterdam Oost | Amsterdam Brewboys openen een brewpub in Amsterdam Oost | bierbar met terras | bar met terras aan het water | de leukste terrassen aan het water

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Local Dealer Amsterdam Oost
Getest: Local Dealer nieuwe tacospot in Amsterdam Oost

Het Dapperplein in de Indische buurt, ik kom er niet al te vaak. Lees verder

Sluiten