Wow! Dit nieuwe café in de Baarsjes heeft een karaokebar in de kelder!

De Baarsjes heeft eigenlijk alles. Een wijnbar? Check! Meerdere wijnbars zelfs. Restaurants, jazeker volop. Barretjes? Uiteraard! Koffiebars vind je ook in de Baarsjes. Maar wat heeft deze coole wijk in West niet? Een karaokebar! Eigenlijk moet ik zeggen had de Baarsjes nog niet. Ja ja, want sinds deze week is er Café Plan West geopend middenin de Baarsjes en deze nieuwe bar heeft een heuse karaoke private room. Ok ok, het concept is natuurlijk helemaal niet origineel of nieuw. Want vorig jaar had Bar Karakter natuurlijk al een private karaokekamer in de kelder waar je snoeigoed karaoke kunt zingen. Goed idee moeten de mannen van Café Plan West gedacht hebben en hoppa een bar met karaokekelder in de Baarsjes was geboren. En dat is snoeigoed nieuws voor de nachtegaaltjes in de Baarsjes die graag begeleid worden door songteksten.

Café Plan West bar en karaokespot

Café Plan West is een echte buurtkroeg. Een stekkie voor iedereen die zijn eigen stekkie niet al te ver van de bar heeft. Hangen aan de bar of in het open raam om zo nog wat van de zon mee te krijgen, het kan allemaal bij deze nieuwe hangout in de Baarsjes in Amsterdam West.

Natuurlijk staan er de nodige voedzame (en minder voedzame, maar wel bevredigende) dingen op de kaart. Een greep uit de mogelijkheden: Natuurdesembrood met avocado, gerookte zalm of Philly Cheese Steak, maar ook vega(n) bowls, salades met geitenkaas of tonijn, broodje kroket, Eggs Benny, Eggs Hemmy, uitsmijters, frietjes, nacho’s uit de oven, burgers, steaks, quinoa falafel en nog veel meer. En als je wat getril onder je voeten voelt dan ben je zeker niet mental geworden nee nee, want onder de grond daar bevindt zich de karaokebar. Het is eigenlijk een aparte ruimte met een bar waar je kunt karaoke zingen onder een discolamp. En iedere fervente karaokezinger weet dat dit precies is wat je nodig hebt om je karaoke avond compleet te maken. Ja toch!

Café Plan West is geopend van dinsdag tot en met zondag.

10 redenen om NU naar Catalonië op vakantie te gaan

Café Plan West
Witte de Withstraat 188
Amsterdam West | De Baarsjes
Lunch | brunch | drinks | diner

Openingstijden:
Dinsdag tot en met donderdag van 12.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 1.00 uur

Foto credits: Café Plan West

[mapsmarker marker=”28″]

Tags: Karaokebar Amsterdam West | karaokebar de Baarsjes Amsterdam | nieuwe bar Amsterdam West | nieuwe bar De Baarsjes

Translate»
Lees vorig bericht:
Pesca Amsterdam visrestaurant
Pesca opent een tweede locatie met oester- en cavabar en terras

Pesca Amsterdam breidt uit. Lees verder

Sluiten