Chefs koken met hun kids of vanuit huis. Deze kookvideo’s wil je niet missen.

Nu de horeca dicht is en chefs noodgedwongen thuis moeten blijven komen de kookfanaten met de meest creatieve oplossingen. Tja het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Mijn lievelings is toch wel de nieuwe kookserie van chef Michael Wolf met zijn te cute zoontje.

Chef Wolf kookt met zijn zoontje

De uit Oostenrijk afkomstige chef van restaurant Wolf Atelier kookt in zijn filmpjes voor de mensen thuis. Terwijl hij zijn uitlegronde over de ingrediënten houdt, wijst zijn mini-Wolf de producten aan. Echt ik smelt. En het leuke is dat typische gerechten uit zijn thuisland zoals apfelstrudel de revue passeren. Ik denk dat ik die dit Paasweekend maar eens ga proberen te maken.

Bekijk meer kookvideo’s van Michael Wolf en zijn zoontje.

Alain Caron kookt live vanuit zijn keuken

Fan van de gerechten van Café Caron? Chef Alain Caron kookt vanmiddag om 17.30 uur in een livestream de gerechten van zijn restaurants. Dus zorg dat je klaar staat zodat je gelijk mee kunt koken met de chef.

Sterrenchef Edwin Vinke deelt recepten

Edwin Vinke van tweesterrenzaak De Kromme Watergang shined in zijn kookvideo’s met gerechten om thuis te maken. Wat dacht je van deze linzencurry?

Check meer kookvideo’s op het YouTube-kanaal van De Kromme Watergang.

Linzencurry!

Geplaatst door Edwin Vinke op Donderdag 9 april 2020

Koken als topchef Dennis Huwaë

De meeste chefs koken momenteel wat meer mainstream gerechten zodat iedereen mee kan komen, maar als je wat meer richting fine dining wilt gaan dan kun je Thuis met Daalder in huis halen. Chef Dennis stelt iedere week een typisch Daalder menu van vijf gangen voor je samen. Ik mocht het menu proberen en ik vond het te gek om onder leiding van Dennis in mijn eigen keuken de gerechten af te maken. Ik voelde me helemaal chefwaardig. Bestellen voor het Thuis met Daalder menu kan via ThuismetDaalder.nl

Bekijk meer kookvideo’s van chef Dennis van Daalder.

Ook leuk om te lezen:

Translate»
Lees vorig bericht:
Het Bosch Waterfront Drijf Through Amsterdam Pasen
Gerookte Paaseieren, een Drijf Through voor je boot of Kef kaasPaaspakket. Dit zijn de tofste Paasinitiatieven.

Pasen in quarantaine is hoe we anno 2020 Pasen vieren. Tja dan kun je maar beter het beste ervan maken....

Sluiten