CIRCL nieuwe groene spot met rooftopbar opent in Zuid

Rooftopbars zijn hotter dan hot. Er poppen er steeds meer op in Amsterdam en ook de Zuidas krijgt er binnenkort eentje. CIRCL kan zich binnenkort aansluiten bij het rijtje nieuwe spots in Amsterdam.

CIRCL circulair restaurant

CIRCL wordt een knap staaltje architectuur want het wordt van top tot teen volledig circulair gebouwd. Dat betekent dat alles wordt opgetuigd met hergebruik van materialen. Zo wordt de kelder gemaakt van oude kozijnen uit sloopwerken en oude stoeptegels. Krijgen trapleuningen, kabelgoten en brandslanghaspels een tweede leven in CIRCL en er worden zelfs oude spijkerbroeken hergebruikt als isolatiemateriaal. Echt hoe creatief kun je zijn om wat extra’s te doen voor het milieu. En na al dat hergebruik en gebouw moet dit nieuwe circulaire restaurant en rooftopbar er ongeveer zo uit komen te zien.

Chillen op de rooftopbar

Bij de rooftopbar kun je je overdag installeren met wat te knabbelen en een kop (speciale) thee of koffie. Met een (zakelijke) date of gewoon alleen. En ’s avonds kun je chillen met een goed glas wijn, een cocktail (of een mocktail) of a cold one. En natuurlijk kun je dan ook wat lekkers happen.

Pancake spot MOOK Pancakes opent tweede locatie in het centrum

Foto daktuin: Elwin de Vink

Restaurant op Amsterdam Zuidas

Oh en er is ook een restaurant. En om de groene trend ook hier door te trekken werken ze in de keuken van restaurant CIRCL zoveel mogelijk met veggies en andere producten uit het seizoen. Het menu is klein en zal met name draaien om de groenten.

Nu al zin om te chillen bij deze nieuwe spot in Amsterdam Zuid? Nog even geduld want dit nieuwe circulaire restaurant op de Zuidas gaat in september pas open.

Binnenkort in Amsterdam: The Dirty Chicken Club. Een paradijs voor kipfanaten.

CIRCL
Gustav Mahlerlaan 10
Amsterdam Zuid | Zuidas

[mapsmarker marker=”395″]

Translate»
Lees vorig bericht:
MOOK PANCAKES Amsterdam
MOOK Pancakes opent tweede locatie in het centrum

MOOK Pancakes is dé plek om neer te strijken als je opeens overvallen wordt in een stevige trek in pancakes....

Sluiten