De Tulp kleurrijke nieuwe spot in de Pijp

De Tulp kan toegevoegd worden aan het lijstje nieuwe spot in de Pijp. Deze nieuwe spot is zo nieuw dat je als het ware de verf nog ruikt en zo kleurrijk dat je er niet om heen kunt. Aanstaande donderdag schieten de kurken waarschijnlijk links en rechts aan je voorbij, want dan is het officiële openingsfeest van dit nieuwe restaurant.

De Tulp tuin van Amsterdam

Wat we kunnen verwachten van restaurant De Tulp in de Pijp? Ze hebben de titel Amsterdams gezelligste tuin van huis geclaimd, maar wat precies inhoudt is nog de vraag. Een flinke scroll langs hun Facebookpagina leert dat er een flink team achter zit (waaronder het brein achter visrestaurant PESCA op de Rozengracht) en dat chef Lars fan is van de Aziatische keuken. Betekent dit veel mooie Asian dishes op de kaart? Want dat zou wel heel erg fijn zijn.

Marie Heinekenplein spot

Er zit niets anders op dan zelf een kijkje te gaan nemen bij dit nieuwe restaurant. Ik moet zeggen dat ik behoorlijk benieuwd ben naar hoe en wat, aangezien deze nieuwe spot op het Marie Heinekenplein zit en dit plein nog niet in mijn lijstje van lievelingsspots staat. Wellicht kan restaurant bar De Tulp hier verandering in brengen. I hope so! Want eerlijk is eerlijk, het plein is na de facelift een stuk knapper geworden en wie weet is dat een voorbode.

Nieuwe spots in de Pijp

Poehee er is veel gaande in de Amsterdamse Pijp. De sectie hotspots wordt bijna gedomineerd door deze buurt. Zo schoof ik laatst aan bij cool Latino spot ESCOBAR voor een heerlijke ceviche en killer ribs. Rollen er bij de gezellige en nieuwe BAR FISK wel heel veel yummie visgerechten met een Israelisch tintje de keuken uit. Die ik uiteraard gewillig testte. Heb ik mijn reservering bij het net geopende restaurant Floreyn al staan. Voor een Portugees geroosterd kippetje is funky FRANGGO dé plek om even langs te poppen en op de Ferdinand Bolstraat is Hoed & Krelis sinds afgelopen donderdag open gegaan. En aan dit rijtje kan restaurant bar De Tulp zich dus voegen. De keuze is dus reuze! Zie je in de Pijp.

De Tulp
Marie Heinekenplein 33
Amsterdam Zuid | De Pijp
Drinks | diner

Openingstijden De Tulp:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”384″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Joe & The Juice Amsterdam
Joe & The Juice nu ook in Amsterdam

Joe & The Juice fans worden wel heel erg blij van dit nieuws: Joe & The Juice is nu ook in...

Sluiten