Eetcafé Schotsheuvel, het jongere zusje van Wijmpje Beukers opent in december

Eetcafé Schotsheuvel is op dit moment in de maak, maar gaat in december open.

Tenminste als de horeca op dat moment weer open mag volgens de anti COVID-19 maatregelen. En we zitten natuurlijk met z’n allen te duimen dat dat het geval is. De mannen achter deze nieuwe hotspot in Amsterdam Oud-Zuid zijn geen vreemden in Amsterdam horecaland. Maarten van Belkom en Jordie Kok hebben namelijk al het immer-gezellige restaurant Wijmpje Beukers in de Pijp. Wijmpje is zo’n plek waar je altijd terecht kunt voor een hapje en een drankje en je weet gewoon dat je een te gekke avond gaat hebben. Maarten en Jordie en hun team lijken het woord gastvrijheid uitgevonden te hebben. Niet voor niets wonnen ze in 2018 nog de award voor Beste service/hospitality bij de Foodbloggers Awards.

En al die fijne ingrediënten dat Wijmpje zo bijzonder maakt gaan ze nu dunnetjes overdoen bij hun nieuwe zaak Eetcafé Schotsheuvel. En deze mannen kennende stoppen ze daar hun ziel en zaligheid in en wordt het een te leuke plek om een vorkje te prikken.

Deze nieuwe eetcafé in Amsterdam Oud-Zuid is er klaar voor, maar nu nog even wachten of ze mogen, maar zo ja dan kunnen we vanaf volgende maand neerploffen bij Schotsheuvel. Je kunt op hun site overigens al reserveren voor een vijfgangen kerstlunch of diner op Eerste, Tweede of Derde Kerstdag.

Eetcafé Schotsheuvel
Banstraat 14H
Amsterdam Zuid | Oud-Zuid
Lunch | diner

Facebookpagina Eetcafé Schotsheuvel

Openingstijden Eetcafé Schotsheuvel: volgens snel

Plan je route naar Eetcafé Schotsheuvel

Ook interessant

Nieuwe restaurants Amsterdam | nieuw eetcafé Amsterdam Zuid | hotspots Amsterdam Zuid

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Ravioli gevuld met pompoen en ricotta
Ravioli gevuld met pompoen en ricotta met beurre noisette en geroosterde walnoten

De herfst is de tijd waar pompoen de hoofdrol speelt! Lees verder

Sluiten