Eetcafé Schotsheuvel, het jongere zusje van Wijmpje Beukers opent in december

Eetcafé Schotsheuvel is op dit moment in de maak, maar gaat in december open.

Tenminste als de horeca op dat moment weer open mag volgens de anti COVID-19 maatregelen. En we zitten natuurlijk met z’n allen te duimen dat dat het geval is. De mannen achter deze nieuwe hotspot in Amsterdam Oud-Zuid zijn geen vreemden in Amsterdam horecaland. Maarten van Belkom en Jordie Kok hebben namelijk al het immer-gezellige restaurant Wijmpje Beukers in de Pijp. Wijmpje is zo’n plek waar je altijd terecht kunt voor een hapje en een drankje en je weet gewoon dat je een te gekke avond gaat hebben. Maarten en Jordie en hun team lijken het woord gastvrijheid uitgevonden te hebben. Niet voor niets wonnen ze in 2018 nog de award voor Beste service/hospitality bij de Foodbloggers Awards.

En al die fijne ingrediënten dat Wijmpje zo bijzonder maakt gaan ze nu dunnetjes overdoen bij hun nieuwe zaak Eetcafé Schotsheuvel. En deze mannen kennende stoppen ze daar hun ziel en zaligheid in en wordt het een te leuke plek om een vorkje te prikken.

Deze nieuwe eetcafé in Amsterdam Oud-Zuid is er klaar voor, maar nu nog even wachten of ze mogen, maar zo ja dan kunnen we vanaf volgende maand neerploffen bij Schotsheuvel. Je kunt op hun site overigens al reserveren voor een vijfgangen kerstlunch of diner op Eerste, Tweede of Derde Kerstdag.

Eetcafé Schotsheuvel
Banstraat 14H
Amsterdam Zuid | Oud-Zuid
Lunch | diner

Facebookpagina Eetcafé Schotsheuvel

Openingstijden Eetcafé Schotsheuvel: volgens snel

Plan je route naar Eetcafé Schotsheuvel

Ook interessant

Nieuwe restaurants Amsterdam | nieuw eetcafé Amsterdam Zuid | hotspots Amsterdam Zuid

Translate»
Lees vorig bericht:
Ravioli gevuld met pompoen en ricotta
Ravioli gevuld met pompoen en ricotta met beurre noisette en geroosterde walnoten

De herfst is de tijd waar pompoen de hoofdrol speelt! Lees verder

Sluiten