De nieuwe Fish Tales Fruits de Mer pop-up bar bij STACH Overtoom is een must go!

Het regent lekkernijen uit de zee bij STACH op de Overtoom!

Want vorige week donderdag 3 december is een heuse pop-up Fruits de Mer Bar van Fish Tales geopend bij STACH Overtoom. Bart van Olphen, de eigenaar en founder van Fish Tales en Stach Schaberg, de man achter STACH kennen elkaar al jaren en besloten hun krachten te bundelen. Hun inspiratie? Hun favoriete restaurants Balthazar in NY en La Coupole in Parijs.

Pop-up fruits de mer Bar

Kilo’s superverse vis dat die dag nog gevangen is in de Zeeuwse wateren en de Noordzee zoals Zeeuwse oesters, mosselen, kokkels, wulken, scheermessen en ongepelde Hollandse garnalen. Maar ook kreeften uit Nova Scotia liggen op je te wachten in deze tijdelijke fruits de mer bar.

Je kunt dus gewoon langs poppen en de voorgekookte of voorgestoomde lekkernijen meenemen en zo thuis fraai op tafel presenteren. Alles is ready-to-eat, dus easy peazy!

Wil je het feest nog wat completer maken? Je vindt ook allerlei huisgemaakte sausjes, mayonaises, vinaigrettes, verse stokbroden, bisque d’homard, blini’s met kaviaar, gerookte wilde Sockeye zalm en bijpassende wijnen en bubbels in de Fish Tales x STACH pop-up. Maar ook oestermessen, kreeftentangen en crushed ice zijn in de pop-up verkrijgbaar.

Alle traktaties zitten in stevige verpakkingen en als je alles op tafel zet ziet het er zo uit:

Fruits de Mer plateau voor thuis Fish Tales STACH food

En man man man wat was dit een feest om van te snoepen. Het ziet er sowieso waanzinnig uit en alles is zo vers en gewoonweg goddelijk. Restaurantgevoel thuis? Check!

De Fruits de Mer menu’s zijn voor twee lekkerbekken en verkrijgbaar in de varianten Classic, Royal en het Kreeftenmenu. Je hebt al vanaf €65 voor twee personen een menu. Liever je eigen plateau DIY’en? Dat kan ook!

De fruits de mer pop-up is er de hele maand december geopend van donderdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Bestellen kan via de STACH website en je kunt daarna zelf de pick-up tijd selecteren.

Fruits de mer thuis laten bezorgen

Laat je liever dit zeevruchtenfestijn thuis bezorgen? Op Deliveroo vind je al dit lekkers ook voor thuisbezorging in Amsterdam. Woon je niet in Amsterdam? No worries! Check even de webshop van Fish Tales voor deze delicatessen uit de zee en levering door heel Nederland.

Fish Tales pop-up Fruits de Mer bar x STACH
Overtoom 112
Amsterdam West
Takeout

Plan je route naar STACH Overtoom

Ook interessant

Pop-up fruits de mer bar | Fish Tales x STACH Overtoom | take out fruits de mer plateau | kreeft en oesters voor thuis | fruits de mer plateau thuisbezorgd

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Kerstkoekjes bakken vanille kipfler hoorntjes
Vanillehoorntjes (vanillekipferl) verslavend lekkere Kerstkoekjes

Vanillekipferl zijn brosse koekjes met een coating van vanille- en poedersuiker. Lees verder

Sluiten