Five Brothers Fat opent tweede champañaria in de Pijp

Five Brothers Fat, je weet wel die champañaria op de De Clercqstraat waar je altijd wel even kunt binnenstrompelen voor een glaasje bubbels (maar ook sangria, cocktails, wijntjes, biertjes etc) en wat lekkers om te smikkelen, opent een tweede champañaria in de Pijp.

Five Brothers Fat champañaria in de Pijp

En dat is best wel heel erg fijn nieuws als je net zoals ik geen genoeg kunt krijgen van glaasjes gevuld met mousserende wijn. Hmmm. De tweede champañaria van de vijf broers opent op de Hobbemakade in de Pijp. De tweede bubbel spot wordt groter dan hun eerste vestiging op De Clercqstraat, dus meer plek voor gezellige mensen. Ook zal deze nieuwe cava spot in de Pijp een groot terras krijgen. Oei dat wordt heerlijk buiten cava nippen en wat lekkers happen!

Een beetje Barca in de Pijp

Het idee van de champañaria werd geboren in Barcelona. In de wijk Barceloneta stuitten de vijf mannen in één van de zijstraatjes van de wijk Barceloneta op een cava bar waar de Spanjaarden niet weg te slaan zijn. De flessen Cava Rosat zijn hier niet aan te slepen en kleine tapas worden hier vers voor je neus bereid. Deze no-nonsense bar sprak de mannen aan en ze besloten als eerste de originele “Can Paixano” cava van de geroemde Champañaria uit Barcelona naar Nederland te halen en een op deze cava bar geïnspireerde bar te openen. Dat gebeurde dus op De Clercqstraat en nu komt er een broertje bij in de Pijp.

De tweede Five Brothers Fat champañaria opent eind deze maand/begin juli pal tegenover Izakaya en Cannibale Royale in de Pijp.

Ook Primi Amsterdam, de Italiaanse spot waar het altijd gezellig is, heeft een tweede locatie geopend. Gisteren was de soft opening.

Five Brothers Fat champañaria
Hobbemakade 64
Amsterdam Zuid | De Pijp | Oud-Zuid
Drinks | diner | terras

Openingstijden: Volgen snel

Foto credits: Five Brothers Fat

[mapsmarker marker=”35″]

Tags: Champagnebar in de Pijp | Five Brothers Fat champañaria opent een tweede cavabar in de Pijp | nieuwe bar in de Pijp

Translate»
Lees vorig bericht:
Primi Cucina Bar Vondelpark Amsterdam
Primi Cucina Bar Vondelpark is vanaf vandaag open!

Pling: 'Next week Thursday 14 June from 17.30 on soft opening Primi Cucina Bar Vondelpark'. Lees verder

Sluiten