Dim sum paradijs Full Moon komt naar Amsterdam

Zullen we dim summen bij het dim sumrestaurant met de roltrap, tja dan weet iedereen direct waar je het over hebt: Full Moon City in Den Haag. Op randje Chinatown om de hoek van de Wagenstraat vind je dit Kantonees Chinees restaurant waar je bij binnenkomst stuit op de roltrap die je naar restaurant Full Moon brengt. Eenmaal boven hoor je de porseleinen kommetjes en lepeltjes tegen elkaar rinkelen en uiteraard ontbreekt het niet aan Chinees geroezemoes. Naast dim sum eten, kun je hier ook andere Chinese gerechten bestellen. Een full on Kantonese ervaring dus.

Full Moon imperium in Den Haag

Full Moon City doet het goed in het Haagse en inmiddels hebben ze drie vestigingen: Full Moon City, Full Moon Dim Sum & Hot Pot (schuin tegenover Full Moon City) en Full Moon Express. Dus voor een Chinese fondue ben je ook bij Full Moon aan het juiste adres. En nu breidt Full Moon haar dim sum rijk uit naar het Mokumse! Ja ja, binnenkort kunnen we in Amsterdam genieten van de dim sum van Full Moon. Ergens in het voorjaar van 2019 zal het dim sum restaurant neerstrijken om het hoekje van de Leidsestraat, namelijk op de Leidsestraat 95. Oh yes!!

En de grote vraag is natuurlijk wat kun je naast siu mai, ha kauw, cheung fan, cha siu bao en meer heerlijke dim sum hapjes nog meer bestellen? Ik hoop op een hot pot, want Chinees fonduen is toch wel één van mijn favoriete dingen.

Maar het is dus even afwachten tot begin volgend jaar voordat we dat weten. Tot die tijd kun je natuurlijk dim sum eten bij deze dim sum spots in Amsterdam. Wat te bestellen? Met deze handige dim sum guide weet je precies wat wat is en bestel je sowieso de lekkerste dim sum.

Welke dim sum ben jij? Doe de test en kom erachter!

Dim sumrestaurant Full Moon
Leidsestraat 95
Amsterdam Centrum | Leidseplein
Ontbijt | lunch | brunch | diner

Openingstijden:
Volgen snel

Foto Credits: Full Moon

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Full Moon

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Full Moon 52.364600, 4.883600

Tags: bekend dim sumrestaurant uit Den Haag komt naar Amsterdam | dimsumrestaurant Amsterdam Centrum | waar kun je dim sum eten in Amsterdam | Haags dimsumrestaurant Full Moon opent bij Leidseplein in Amsterdam Centrum

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Vatten Ramen Zeedijk Amsterdam Centrum
Vatten Ramen opent derde ramenrestaurant in Amsterdam

Vatten Ramen breidt uit! Lees verder

Sluiten