GAPP nieuw uber chill dakterras

Rooftop terrassen doen iets met me. Ik weet niet wat het is, misschien is het wel het on-top-of-the-world-gevoel dat het in me aanwakkert waardoor ik dakterrassen magical vind.

Toen ik van hotel Casa 400 in Amsterdam Oost de invite kreeg om te komen picknicken op hun nieuwe dakterras GAPP, was ik meteen excited.

Bij GAPP doen ze niet zo moeilijk. Ze zijn gewoon lekker onpretentieus en laid back. Aan een houten tafeltje of aan de bar kun je met wat yummies voor je neus lekker naar the view staren. Wie het dak zo mooi heeft ingericht? De DakdoktersGrownDownTown is verantwoordelijk voor al het (eetbare)groen en de buitenbar. En ze hebben a pretty good job geleverd.

nest-amsterdam-oost-dakterras-casa-400

Damn wat ziet de gedekte tafel er goed uit. Heel veel fijne sandwiches met homemade salades, to die for venkelsalade, huisgemaakte granola, fluffy pancakes en nog meer delish food om naar huis te schrijven.

restaurant-oost-nest-hotel-casa-400-dakterras  restaurant-nest-amsterdam-oost-ontbijt nest-amsterdam-oost-dakterras-hotel-casa-400

hotspot-amsterdam-oost-nest-dakterras NEST Amsterdam oost dakterras lunch

Ook aan drankjes is er volop keuze. Verse smoothies, theetjes, maar ook voor een alcoholisch drankje zit je hier goed. Probeer eens de tinto de verano, een lekker zomers drankje.

dakterras-amsterdam-oost-nest-hotel-casa-400 nest-amsterdam-oost-tinto-de-verano

Het kan zomaar zo zijn dat je op de veggies of kruiden uit eigen moestuin zit te knagen. Op het dakterras wordt namelijk heel veel groen verbouwd dat gebruikt wordt in de gerechten.

dakterras-nest-amsterdam-oost-casa-400 nest-amsterdam-oost-hotel-casa-400

Jaah GAPP is een hele fijne plek waar je de hele dag door op standje relax kunt gaan met wat lekkers. Maar ook voor een lesje yoga zit je hier (in de toekomst) goed.

nest-amsterdam-oost-dakterras-hotel-casa-400

GAPP
Eerste Ringdijkstraat 4
Amsterdam Oost
Ontbijt | lunch | brunch | drinks | diner

Translate»
Lees vorig bericht:
Pesca Amsterdam vismarkt new style

Ze noemen het een vismarkt, maar dan is Pesca Amsterdam wel één van de mooiste en tofste vismarkten die ik ooit...

Sluiten