Gebrouwen door Vrouwen opent een bar in Amsterdam West

Deze twee stoere vrouwen brouwen al jaren bier en dat doen ze blijkbaar nogal goed want het gaat goed met Gebrouwen door Vrouwen. Zo goed zelfs dat er een heuse Gebrouwen door Vrouwen Bar komt in Amsterdam West.

Gebrouwen door Vrouwen Bar in Amsterdam West

Inmiddels is de crowdfundingcampagne van de Gebrouwen door Vrouwen bar gestart en hebben ze bijna 50% binnengehaald. De nieuwe bar komt op de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam Oud-West op het hoekje waar ooit café Frida zat. Het hoekpand heeft glas in lood en een mooi terras zodat we deze zomer in de zon biertjes kunnen drinken. Nice! Op dit moment zijn ze nog bezig met de verbouwing, want de bar heeft van binnen nog niet helemaal de look and feel zoals ze willen. Er komt een nieuwe bar met twaalf taps in, er komt een koelcel waar ze de bierfusten lekker koel kunnen houden, er wordt een keuken in gebouwd en ze hebben nieuw terrasmeubilair nodig. OneSevenTree is degene die voor hun de bar gaat ontwerpen en uitvoeren.

Over Gebrouwen door Vrouwen

Op dit moment schenken meer dan 500 horecazaken in heel Nederland het bier van deze twee vrouwen. Er wordt zelfs Gebrouwen door Vrouwen bier in China en Bonaire gedronken. In 2017 hebben ze zelfs de Product Pitch van Albert Heijn gewonnen met als resultaat dat drie van hun biertjes door heel het land te koop zijn bij de Appie. In totaal hebben ze acht bieren waarvan Gin Weizen, Tricky Tripel en Bloesem Blond de bekendsten zijn.

Gebrouwen door Vrouwen Bar
Jan Pieter Heijestraat 119D
Amsterdam West | Oud-West
Borrelen

Openingstijden:
Volgen snel

Foto: Gebrouwen door Vrouwen

[mapsmarker marker=”120″]

Tags: gebrouwen door vrouwen openen een bar in Amsterdam Oud-West | nieuwe bar op de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam West | Gebrouwen door Vrouwen Bar in Amsterdam West | bierbar in Amsterdam West

Translate»
Lees vorig bericht:
Toni Loco Pizza Amsterdam
Toni Loco nieuwe pizzaspot in de Pijp

Toni Loco is een tijdje geleden neergestreken op de Albert Cuypstraat. Lees verder

Sluiten