Getest: Geflipt nieuwe burgerbar in de Pijp Amsterdam

Een heerlijke sappige burger tussen een zacht broodje met een berg krokante frietjes, daarvoor kun je mij altijd wakker maken. Dus toen ik hoorde van Geflipt dé nieuwe burgerbar in de Pijp moest ik uiteraard deze nieuwe hamburger walhalla uittesten.

Geflipt Amsterdam burgerbar gefliptamsterdamdepijp

De buzz van restaurant Geflipt

Je kunt bijna niet om burgerbar Geflipt heen. Uiteraard komt dit door de mooie gevel en de grote ramen, maar dit komt ook door de gezellige buzz die om deze nieuwe hotspot heen hangt. De buzz die zelfs al aan de overkant van de Van Woustraat voelbaar is.

Mag er een terras bij?

Het is een lekkere nazomeravond, dus het liefst hadden we buiten een burgertje naar binnen gewerkt, maar er is helaas geen terras. Maar wel een goed idee voor in de suggestiebox.

Nieuwe burgerbar Geflipt Amsterdam

Populaire hamburgerspot

Take out restaurant Geflipt ligt in het midden tussen een snackbar en een restaurant. Het is zeker veel gezelliger dan de gemiddelde fastfood snackhol, maar het is ook weer niet zo’n tent waar je uuuuuuren blijft hangen. Dat ligt ten eerste aan de kaart (hoofdgerecht en bijgerechten) en aan de drukte. Want het lijkt wel alsof de hele buurt wil happen in deze populaire hamburgerspot. Dat betekent met z’n allen heup-aan-heup aan de lange tafel.

Bier of fris

Wijn hebben ze (nog) niet bij Geflipt, dus de keuze is een frisje, Brand bier, een IJwitje of een Natte. Dat lijkt me nou heerlijk een ijskoud IJwitje bij mijn burger.

Hamburgers

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hamburgers bij Geflipt Amsterdam in de Pijp

Ja hoor, die gaat er goed in de burger ‘Geflipt’. Een flinke burger van Gasconne rund (in het midden lekker medium rare), bacon die nog lekker kraakt, gesmolten cheddar, compote van rode ui en een gebakken ei sunny-side-up om het af te toppen. Het broodje smaakt naar melkbrood, lekker zoet. Even wennen, maar eigenlijk erg lekker.

En dan de verse frieten, tja die zijn wel heel erg lekker. Een flinke dot Zaanse mayonaise erbij en ik ben helemaal tevreden.

Burgerbar Geflipt Amsterdam buiten

Burgerbar Geflipt Amsterdam heeft begrepen hoe het moet: lekker en goed eten voor een redelijke prijs (voor € 9,= heb je een flinke burger), koude biertjes, fijne en gezellige sfeer, goede inrichting en leuke en vlotte bediening.

Geflipt
Van Woustraat 15
Amsterdam de Pijp
www.facebook.com/gefliptburgers

Ben jij al bij Waterkant (hotspot met een tropisch tintje) in Oud-West geweest?

Leave a Comment

Translate»
Lees vorig bericht:
The Taste of Vietnam Amsterdam
Coming soon: The Taste of Vietnam op de Herenstraat Amterdam

Vanaf 1 oktober kan er weer een nieuwe restaurant worden toegevoegd aan de lijst van Vietnamese restaurants in Amsterdam: The Taste...

Sluiten