Kiplekker bij het stoere Guts & Glory op de Utrechtsestraat (PERMANENT GESLOTEN)

Je hebt lef als je gewoon ervoor kiest alleen gerechten van één dier op de kaart te zetten. En je hebt ballen als je dan niet alleen maar het veilige kipfiletje, maar ook kippenmaag en het “vergeten deel van de kip” de kippenoester aan je gasten voorschotelt.

Direct reserveren bij Restaurant Guts & Glory.

Restaurant Guts & Glory op de Utrechtsestraat is nieuw, hot en zó stoer dat ze het gewoon lekker op hun eigen manier durven te doen.

Kip, kip en nog eens kip

Ieder half jaar “starred” een ander dier op de menukaart bij Guts & Glory. Het dier dat het spits mag afbijten is de kip. En dus eten we de aankomende zes maanden kip bij dit nieuwe leuke restaurant.

Om in de kiplekkere stemming te komen, krijgen we een tom ka kai als amuse. De geur van citroengras verspreid zich zodra het soepje voor mijn neus staat en ik kan niet wachten om lekker te lepelen van mijn Thaise kokos kippensoep. Hmmm de soep is goed op smaak, lekker fris en romig. En wat is de kip super zacht. Heerlijk!!!

Guts and Glory Amsterdam Utrechtsestraat nieuwe hotspot restaurant

Kip surf and turf

De langoustine met kippenoesters die vervolgens op tafel verschijnt is alleen al een plaatje om te zien. En ook de smaak is waanzinnig. Iedere hap is genieten geblazen.

Guts and Glory Amsterdam Utrechtsestraat nieuwe hotspot restaurant Restaurant Guts and Glory Amsterdam Centrum Utrechtsestraat Rembrandtplein nieuw

Kip om te delen

Bij Guts and Glory is sharing daring! Want de hele kip die we delen is niet normaal mals en heeft een lekker knapperig korstje dat je het risico loopt dit niet te willen delen. Dus wees gewaarschuwd!

Hotspot Guts and Glory Amsterdam nieuw restaurant centrumGuts and Glory Nieuw Amsterdam restaurant Rembrandtplein Utrechtsestraat

Ook al konden we eigenlijk geen kip meer zeggen, de chocolade brownie ging er natuurlijk nog wel goed in…

Guts and Glory Amsterdam centrum nieuw lekker uit eten diner

Topavond bij Guts and Glory

Niet alleen is dit nieuwe restaurant mooi ingericht, er hangt ook een heerlijk ontspannen sfeer, het eten is waanzinnig lekker en de bediening is fantastisch. Ontzettend attent, alert en ook zij maakten zeker de avond. Een heerlijk leuk tentje met lef en waar het een eitje is om je te vermaken. Minder fijn was de thermostaat halverwege de avond op standje kippenvel ging halverwege de avond, maar gezien de overige pluspunten mocht dit de pret niet drukken.


Guts and Glory nieuw restaurant Amsterdam Rembrandtplein Utrechtsestraat Amsterdam Guts and Glory nieuw restaurant Utrechtsestraat centrum Guts and Glory Amsterdam Utrechtsestraat nieuwe hotspot restaurant

Over een half jaar speelt er een ander dier de hoofdrol bij Guts & Glory. Ik kan je vertellen dat ik er als de kippen bij ben om weer te proeven bij dit geweldige restaurant.

Guts & Glory
Utrechtsestraat 6
Amsterdam Centrum | Rembrandtplein
gutsglory.nl

Openingstijden Guts & Glory:
Dagelijks van 18.30 uur tot 22.00 uur
Iedere eerste maandag van de maand gesloten

Translate»
Lees vorig bericht:
Beste brunch restaurant Amsterdam
De beste brunchspots van Amsterdam

De brunch is altijd een mooi excuus om nèt wat meer en nèt wat ongezonder te eten dan normaal. Een...

Sluiten