Gratis naar het Gin Festival Amsterdam? Ik mag kaartjes weggeven!

Oei deze give away is wel heel erg tof!

Ik kan mij mijn eerste Amsterdam Gin Festival nog goed herinneren. Het was in de tuin van wat nu Happyhappyjoyjoy East in Amsterdam Oost is. Die dag was het prachtig weer en dan is die tuin een te gekke plek om te toeven. Het Gin Festival was toen nog kleinschalig opgezet. Er stonden slechts een paar ginstands en het was toen nog een mini-festival.

Gin Festival Amsterdam 2019

Inmiddels is het Amsterdam Gin Festival mega en groots. Oprichter Albert van Beeck Calkoen heeft goed werk verricht om dit festival een boost te geven. Zo is er nu zelfs een Gin Festival in Leiden, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. En zijn er nu geen tien ginstands meer, nee nu zijn er tig stands met honderden ginmerken. Wauw! En de tuin aan de Oostelijke Handelskade is inmiddels ook veel te klein geworden voor het Gin Festival Amsterdam. Het Gin Festival Amsterdam 2019 vindt namelijk op zaterdag 18 mei 2019 plaats bij de Beurs van Berlage.

‘Vind je het leuk om gratis kaartjes weg te geven voor het Gin Festival Amstedam,’ vraagt Albert mij in een appje. Tja, dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Want alhoewel ik zelf op dat moment in Tokio ben (ook geen straf) vind ik het wel te gek om mijn lezers blij te maken met gratis kaartjes voor dit mooie festival. Dus hoppa hierbij jouw kans om gratis naar het Gin Festival Amsterdam 2019 te gaan!

Tickets winnen

Ik mag 2×2 kaartjes (ieder ter waarde van €23,50) weggeven voor zaterdag 18 mei 2019. Ok, wat te doen om tickets te winnen voor het Gin Festival? Het is niet zo heel erg moeilijk. Het enige wat je hoeft te doen is het volgende:

That’s it!

De winactie loopt tot 13 mei. De winnaars krijgen via Facebook messenger bericht op 14 mei a.s. (hou die dus in de gaten als je meedoet aan de winactie). De winnaars worden ook bekend gemaakt via de Facebookpagina van bySam.

Gin Festival Amsterdam @Beurs van Berlage
Damrak 243
Amsterdam Centrum
Festival

Meer info over het Gin Festival Amsterdam

Tags: ginfestival Amsterdam 2019 |winactie | win gratis kaarten

Translate»
Lees vorig bericht:
Groovy Tables Hoogtij Amsterdam Noord Daalder
Groovy Tables, het pop-up restaurant op het tofste dakterras, is terug. En je kunt nu reserveren!

Groovy Tables, ik weet het nog goed. Lees verder

Sluiten