Dit is het grootste terras van Amsterdam

Je hebt groot, groter en grootst. En je hebt het nieuwe grootste terras van Amsterdam dat Thuishaven heeft opgetuigd.

Huh Thuishaven? Maar die organiseren toch alleen maar festivals? Ja pré-COVID-19 ramde deze creatievelingen de meest te gekke festivals erdoor, maar aangezien de afgelopen maanden er geen festivals gehouden mochten worden besloten ze niet stil te zitten maar hun fantastisch festivalterrein om te toveren tot een giga terras.

Het grootste terras van Amsterdam

Voordeel aan dit stukje grond in Westpoort is dat het al waanzinnig is aangekleed en dat er zand ligt. Heel veel zand zelfs. Het was dus een kwestie van tig picknicktafels en picknickbanken neerzetten zodat er plek werd gecreëerd voor honderden terraszitters.

Verspreid over het gebied vind je verschillende area’s waar je kunt zitten. Ze hebben tafels voor twee, vier, zes en acht man die je van tevoren online kunt boeken. Aanbetalen, op komen dagen, je ticket scannen bij aankomst en je bent klaar om te gaan terras zitten op het grootste terras! Wel even rekening houden met de shifts. Je kunt kiezen voor een shift van 2 uur en een kwartier en een dubbele shift van 4,5 uur. Wil je liever languit chillen in een strandstoel? Die kun je ook boeken voor vier uurtjes (€10).

Dit zijn de verborgen terrassen van Amsterdam

Van al dat hangen op het grooste terras krijg je dorst en trek. Er is op het terras van Thuishaven een foodbar waar je allerlei lekkers zoals een burger met frietjes, pizza’s, hot wings, kimchi kroketten en vegagerechten kunt bestellen en een bar waar je verschillende drankjes kunt bestellen. Wat dacht je van een flesje Sol of Desperado? Liever wijn of water? Kan ook!

En om ervoor te zorgen dat je afstand houdt kun je de QR-code scannen en online je bestelling ingeven, online betalen en vervolgens je bestelling ophalen bij de foodbar of de drankjesbar. Superhandig!

Bekijk de website van Thuishaven

Thuishaven
Contactweg 68
Amsterdam West | Westpoort | stadsstrand Amsterdam West | festivalterrein
Lunch | borrelen | dineren

Openingstijden Thuishaven:
Sowieso van donderdag tot en met zondag geopend van 12.00 uur tot 0.15 uur. Ze werken met shifts en je kunt online reserveren.

Plan je route naar Thuishaven

Ook interessant

Tags: het grootste terras van Amsterdam | mega terras Amsterdam | Thuishaven opent het grootste terras van de stad

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Kopstootbar terras Amsterdam nieuw water
De tofste nieuwe terrassen aan het water

Jongens wat is het toch heerlijk weer! Zon, stad, gracht, ik kan maar geen genoeg krijgen van Amsterdam in de...

Sluiten