Hangar super toffe spot in Noord

Wow Amsterdam Noord wordt steeds leuker. De komst van Hangar Amsterdam zorgt er zeker voor dat steeds meer foodies naar ‘de overkant’ hoppen.

Prachtig interieur van Hangar Amsterdam

Met stoere golfplaten en een mix van natuurlijke materialen is er een ruige en toch slicke spot opgetuigd. Wie er verantwoordelijk is voor het fijn-voor-het-oog-interieur? Styling expert Stella Willing.

Je kunt bij Hangar Amsterdam lekker hangen aan de bar, aanschuiven aan de grote tafel of je installeren aan één van de tafeltjes.

hangar-amsterdam-restaurant-anne-dokter

Foto: Anne Dokter

hangar-amsterdam-noord-anne-dokter

Foto: Anne Dokter

Eten bij Hangar Amsterdam

Natuurlijk is er ook food bij Hangar! Er wordt gekookt met de producten van het seizoen in het hoofd en gebruik van exotische kruiden. Op de kaart van deze nieuwe hotspot in Noord vind je smaken uit Frankrijk, Italië, maar ook hier en daar wat uit Noord-Afrika.

Denk bijvoorbeeld aan kip dat slowly is gegaard in een zoete tomaat-paprika-saus. Mjam! Geroosterde wortelen met komijn erbij en je zit geramd!

hangar-anne-dokter

Foto: Anne Dokter

hangar-restaurant-amsterdam-noord-anne-dokter

Foto: Anne Dokter

Terras in de zomer en makkelijk parkeren

Wat een bezoek aan Hangar Amsterdam ook nog eens extra fijn maakt: Het terras van 1000m2 (!!) aan het water. Hoe vet is dit in de zomer! E n je kunt er makkelijk je auto kwijt mocht je een keertje je fiets willen laten staan.

Hangar Amsterdam
Aambeeldstraat 36
Amsterdam Noord
Drinks | diner | terras

hangar.amsterdam

Openingstijden Hangar Amsterdam:
Iedere dag van 17.00 uur tot 1.00 uur

[mapsmarker marker=”169″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
De foodbucketlist

Oeh la la er zijn weer een boel nieuwe hotspots geopend waar je je tanden kunt zetten in heel veel...

Sluiten