Het Amsterdam Ramen Festival komt terug!

Ramenfans opgelet! Het Amsterdam Ramen Festival is terug! Was het festival met het Japanse noedelgerecht in de hoofdrol afgelopen februari nog in De Bajes op de Utrechtsestraat (bij het Rembrandtplein). Voor de volgende editie hebben we een grotere en supertoffe locatie gevonden! De eerste editie wilden we graag intiem en knus houden. Maar we waren we nogal overwhelmed door de belangstelling en het werd ehmm nogal iets té knus. Daar hebben we dus van geleerd. Het was namelijk nogal snel duidelijk dat we een grotere locatie moesten gaan zoeken. En dat hebben we gevonden! En daar zijn we best wel trots op.

Amsterdam ramenfestival

Amsterdam Ramen Festival in Het Sieraad

Op zondag 23 februari 2020 vindt de tweede editie van het Amsterdam Ramen Festival plaats in het prachtige monumentale pand Het Sieraad aan de Postjesweg in Amsterdam West. Niet alleen is deze locatie groter, maar het heeft ook een prachtig atrium waar we het festival gaan houden. Op deze manier hebben we meer ruimte voor de food stands en voor onze festivalgangers om te eten en te zitten. Dus markeer maar alvast zondag 23 februari in je agenda. En vergeet ook niet de Facebookpagina van het Amsterdam Ramen Festival te liken en jezelf op ‘gaan’ te zetten in het Facebookevent. Zo weet je als één van de eersten wanneer de kaartverkoop van start gaat. En dat is wel zo handig, want de vorige editie was binnen een paar uur uitverkocht. Extra bonus: dan weet je ook wanneer de winactie voor gratis kaarten plaats vindt. Oh en vergeet ook niet al je vrienden en familie en wie dan ook van ramen houdt uit te nodigen!

En er is ook nog plek voor (ramen)foodstands, dus als je nog iemand weet of je bent zelf mega goed in het maken van ramen of Japanse snacks, stuur ons dan even een berichtje op info@bysam.nl.

Amsterdam Ramen Festival 2020

Waar: Het Sieraad, Postjesweg 1, Amsterdam West (naast Edel by Dennis)
Wanneer: zondag 23 februari 2020 van 13.00 uur tot 19.00 uur
Wat: heel veel ramen en Japanse snacks

[mapsmarker marker=”258″]

Tags: Amsterdam Ramen Festival | ramenfestival | food festival in het Sieraad Amsterdam West

Translate»
Lees vorig bericht:
Fort Negen zuurdesembrood
De lekkerste croissantjes, de beste paté en ander lekkers voor Kerst koop je hier

Oh Kerstmis, the most wonderful time of the year, vind ik althans. Lees verder

Sluiten