Holy Ravioli Amsterdam de pastaverrassing van Oud-West

Het zijn net kleine cadeautjes, de ravioli van het net geopende deli en restaurant Holy Ravioli. Kleine zakjes pastadeeg gevuld met de meest bijzondere verrassingen. Denk heerlijk beetgare jasjes van vers pastadeeg met een hart van pompoen en geitenkaas en een versiering van sambal-badjak chutney, rucola en sperziebonen.

Ja, dat had je niet verwacht he, toen ik het had over de ravioli. Een Italiaans gerecht. En toch ze doen het gewoon bij Holy Ravioli en ik kan je vertellen dat het geweldig, nee wacht,  waanzinnig smaakt. Net kleine bommetjes in je mond.

Holy Ravioli pompoen geitenkaas sambalchutney

Hetzelfde geldt voor de ravioli special die voorbij kwam op de opening afgelopen vrijdag. Uiteraard weer verpakt in een heerlijke verse pastadeegje en dan BAM! lamsgehakt en vijgen. Holy smokes zo lekker! Dit is gevulde pasta op een heel ander niveau.

Holy Ravioli lamsgehakt met vijgen

Zin in wat zoets na? Ze hebben genoeg lekkere taartjes bij Holy Ravioli om uit te kiezen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Opeten bij Holy Ravioli zelf of meenemen in een gezellig bakje om lekker thuis op te peuzelen. Het is aan jou!

Holy Ravioli pompoen geitenkaas met sambal

Deze nieuwe deli en restaurant is een hele fijne toevoeging aan het al aanwezige aanbod op de Jan Pieter Heijestraat in Oud-West. En ik kan je nu al vertellen dat ik zeker nog vaker terug ga. Tja, ik moet in ieder geval alle ravioli’s toch even een keer geprobeerd hebben… It’s a tough job.

Holy Ravioli
Jan Pieter Heijestraat 88
Amsterdam Oud-West
www.holyravioli.nl

Ook net geopend in Amsterdam Oud-West: De Foodhallen.

[mapsmarker marker=”60″]

Leave a Comment

Translate»
Lees vorig bericht:
De Foodhallen Amsterdam
De Foodhallen zijn open!

Ja ja ze zijn open hoor, de langverwachte Foodhallen in de oude tramremise in Amsterdam Oud-West. Een verzameling van heel...

Sluiten