Hot and new: Venster 33 in de Pijp

Café restaurant Venster 33, de nieuwe hotspot van GTST-acteur Cas Jansen, heeft afgelopen dinsdag haar deuren geopend voor het hongerige en dorstige publiek. Op de hoek van de Eerste van der Helststraat en de Quellijnstraat in de Pijp (waar voorheen café restaurant Helden zat) is het sindsdien gezellig druk.

Lekker druk bij Venster 33

Het is de allereerste vrijdagavond voor Café restaurant Venster 33 en zoals verwacht zit de tent bomvol. Overal staat en zit het jonge publiek om de sfeer van de nieuwe tent op te snuiven. We weten gelukkig na een tijdje wachten een gezellig tafeltje te scoren.

restaurantbarvenster33amsterdamdepijp

Kleine gerechtjes

Op de kaart staat voor ieder wat wils: Risotto, hamburgers, salades met kip, steak tartaar, steak frites en voor wie van een échte Hollandse pot houdt; draadjesvlees met aardappelpuree. De gerechten zijn net wat kleiner dan reguliere porties en je kunt het dus zelf zo gek maken zoals je wilt met meerdere gerechten en bijgerechten. En zoals een goede hotspot anno 2015 betaamt, heeft Venster 33 een goede gin & tonic-kaart. Ook bier- en wijnliefhebbers komen bij deze nieuwe spot aan hun trekken.

nieuwrestaurantvenster33amsterdameerstevanhelststraatpijp

Een heerlijke burger

De bediening is enigszins chaotisch (witte wijn op tafel krijgen terwijl je rood bestelt en de cheesecake komt al voor het hoofdgerecht) en komt niet echt enthousiast over.

Gelukkig maakt het kwaliteit van het eten dit ruimschoots goed. Want ondanks de zachte prijs zijn dit geen miezerige porties en mijn burger met patat smaakt erg goed. Goed rundvlees, een lekkere tomatenchutney en een lekker meegebakken broodje. Ook de bak met frietjes is groot genoeg om met z’n tweeën van te snoepen. En op de draadjesvlees en puree zal oma ook zeker trots zijn.

venster33amsterdamnieuwhotspotrestaurantdepijp

Hmmm G&T’s

Onze liquid desserts, oftewel de G&T’s, gaan er goed in. We slurpen eraan alsof we al drie maanden geen vocht meer hebben gehad. Dikke prima dus.

Cafe Restaurant Venster 33 Amsterdam nieuw de Pijp

Leuke hotspot in de Pijp

Venster 33 is een mooie tent geworden en kan zichzelf de titel “nieuwe hotspot van de Pijp” geven. Gewoon een leuke tent voor een lekker ontbijt, lunch, borrel of diner in een ongedwongen sfeer.

De allerleukste hotspots van Amsterdam van dit moment.

Café restaurant Venster 33
Eerste van der Helststraat 42
De Pijp Amsterdam
venster33.nl
Ontbijt | lunch | borrel | diner

Openingstijden Café restaurant Venster 33:
Zondag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 3.00 uur

[mapsmarker marker=”73″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Beste pizza Amsterdam
Tien keer lekker pizza in Amsterdam

Hmm ik ben dol op pizza's, maar dan wel de authentieke Italiaanse. Met een dunne bodem en een krokante korst....

Sluiten