Vanaf nu vier je vakantie in eigen House Bar

Slik het is even wennen. Al die donkere wolken, natte spatten en kleren met mouwen aan. Vooral als je net hebt besloten dat je deze zomer in Amsterdam blijft overzomeren, tja dan is dit weer toch wel even een domper. Je kunt ook gewoon doen alsof je op je favoriete vakantiebestemming bent. Hoe dan? Nou door naar House Bar op de Nieuwezijds Voorburgwal te gaan. Want wist je dat House Bar naast een mysterieuze bar ook een binnentuintje heeft. Jazeker dat hebben ze. En vanaf nu kun je daar terecht voor zomerse drankjes en hapjes. Nice!

De aankomende dagen (tot en met zondag 19 augustus) staat House Bar goes on Holiday nog geheel in teken van la dolce vita. Denk Aperol Spritz, Italiaanse hammetjes, Manchego en dat soort heerlijkheden. Vorige week donderdag betrad ik deze groene oase voor de nodige Aperolletjes en Italiaanse lekkernijen.

En van 30 augustus tot en met 9 september wordt de binnentuin van House Bar omgetoverd tot Frankrijk. Verfijnde patisserie en elegante cocktails zullen je om de oren vliegen.

13 tot en met 23 september dompel je jezelf in Caribische sferen bij House Bar. Ik hoorde een roddel over een ware zandbak en DIY Pina Colada’s!!

Hou dus hun Facebookpagina in de smiezen, zoals ik hier iets in de smiezen aan het houden ben. Ik vermoed de Italian bites verderop.

Dus nog even samengevat. House Bar goes on Holiday met de thema’s:

9-19 augustus: Italië
30 augustus-9 september: Frankrijk
13-23 september: Caribbean

Zie je bij House Bar.

Translate»
Lees vorig bericht:
Frietboutique best fries Amsterdam
Frietboutique Amsterdam has the best fries of Amsterdam

You can find Frietboutique in the South of Amsterdam. Lees verder

Sluiten