Hummus bistro d&a opent tweede locatie in Amsterdam Oost

Hummus bistro d&a Amsterdam Oost is in de maak. En dat is goed nieuws voor hummusfanaten of fans van dit hummusrestaurant in de Jordaan die in Amsterdam Oost wonen. Want dit nieuwe hummusrestaurant komt op de Oostenburgergracht 185. En wel op een paar honderd meter afstand van het restaurant van Frank’s Smokehouse Frank’s Restaurant.

Hummus bistro d&a Amsterdam Oost

Er is nog niet zo heel veel te vinden over de nog te openen Hummus bistro d&a Amsterdam Oost, maar de eerste Hummus bistro d&a op de Westerstraat in de Jordaan geeft wel een idee van wat we kunnen verwachten van dit hummusrestaurant in Amsterdam Oost. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten hoemoes. Wat dacht je van hummus met geroosterde veggies, hummus met kippendijen in een Jeruzalemmarinade of hummus met daarboven op langzaam gegaarde runderstoof? Klinkt niet verkeerd toch? En natuurlijk ontbreekt de klassieke hummus oftewel hummus original niet.

Zin in Mexicaanse taco’s? Mr. Haz Tacobar is net geopend en je kunt er terecht voor killer taco’s en Mexicaanse cocktails. Lekker lekker.

Hummus eten en meer

Ok ok, hoemoes speelt dan wel de hoofdrol, maar er is ook iets anders te krijgen dan alleen het kikkererwtengerecht. Zo kun je ook lekker snoepen van een shakshuka, een frisse salade of falafel. Yum! Heb je zin in een warme maaltijd met vlees of vis? Dan kun je bij Hummus bistro d&a ook een lam- of runderkebab met geroosterde groenten bestellen, of een visje met een pittige tomatensaus of lamskoteletjes.

Wanneer deze tweede locatie in Amsterdam Oost AAN gaat is nog niet bekend, maar ik hou het nauwlettend voor je in de smiezen. Zodra er nieuws is lees je het uiteraard gelijk op bySam.

Nieuw in de Jordaan: Het té schattige Franse all day breakfast tentje Chez Lorraine.

Binnenkort in de Pijp: Shuka the art of hummus, een hummusrestaurant met kikkererwtenspreads geheel volgens hun eigen receptuur.

Hummus bistro d&a
Oostenburgergracht 185
Amsterdam Oost
Lunch | borrelen | diner

Openingstijden hummusrestaurant Amsterdam Oost:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”420″]

Photo credits: Hummus bistro d&a

Hummusrestaurant Amsterdam Oost | Hummus eten in Amsterdam Oost

Translate»
Lees vorig bericht:
Ramen restaurant Amsterdam Men Impossible
Men Impossible eerste vegan ramen noodles restaurant in Amsterdam

Een restaurant vinden om vegan ramen noedels te kunnen eten is in Amsterdam nog niet zo heel erg gemakkelijk. Lees...

Sluiten