Hurryhurrygogo nieuwe Asian snackbar van makers van Happyhappyjoyjoy opent in Amsterdam Centrum

Hurryhurrygogo is de naam van een nieuwe Asian foodspot in hartje Amsterdam.

Hurryhurrygogo Asian snackbar

IQ Creative, de breinen achter succesformule Happyhappyjoyjoy hebben een nieuw concept in het leven geblazen. Happyhappyjoyjoy staat al bekend om een plek waar je jezelf kunt onderdompelen in de buzz van typische Aziatische grote steden, maar Hurryhurrygogo is zoals de meeste jongste zusjes nog wat chaotischer en hysterischer. Het wordt een Aziatische snackbar waar ook events worden gehost. Denk aan een bar waar je kunt komen buurten voor een cocktailtje en kwalitatieve Aziatische snacks. Een ideale plek om je avondje stappen mee te beginnen of juist te eindigen. Want van donderdag tot en met zaterdag worden er tot 3 uur ’s nachts nog Asian bites de keuken uit gevuurd. Fijn fijn! Een mooie afwisseling voor dat broodje shoarma niet? Oh en bij Hurryhurrygogo bestel je je drankjes en eten aan de bar en vervolgens haal je je bestelling op bij de keuken.

Hurryhurrygogo aan Het Singel in Amsterdam Centrum

Hurryhurrygogo gaat naar verwachting eind oktober van dit jaar open en komt aan Het Singel 460 in hartje Amsterdam. Weet je nog waar restaurant French Connection zat? In het souterrain van het prachtige statige pand waar de Supperclub zit? Nou daar komt Asian snack walhalla Hurryhurrygogo. En voor het interieur is zoals bij alle Happyhappyjoyjoys Concrete degene die verantwoordelijk is voor een mooie smoel. Ze doen dit overigens samen met JPS Architecten. We kunnen hier en daar wat typische HHJJ elementen verwachten, maar Hurryhurry krijgt zeker haar eigen identiteit. Zo eigenwijs is ze dan ook wel weer.

Hurryhuryygogo
Singel 460
Amsterdam Centrum
Diner | snacken | lekker laat eten

Openingstjiden Hurryhurrygogo:
Maandag van 17.00 uur tot 2.00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag van 17.00 uur tot 2.00 uur
Donderdag tot en met zaterdag van 17.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 17.00 uur tot 2.00 uur
De keuken gaat een uur voor sluitingstijd dicht

[mapsmarker marker=”229″]

Tags: Hurryhurrygogo is het jongere zusje van Aziatische foodspot Happyhappyjoyjoy | nieuwe hotspot in Amsterdam Centrum | Aziatische snackbar Hurryhurrygogo | Hurryhurrygogo nieuwe Asian snackbar van makers van Happyhappyjoyjoy opent in Amsterdam Centrum | nieuwe bar met Asian snacks

Translate»
Lees vorig bericht:
Bepita Amsterdam pita eten
Israeli streetfoodlovers kunnen hun hart ophalen bij Bepita Pita Kitchen

Bepita Pita Kitchen is een van de foodstands The Food Department. Lees verder

Sluiten