IJver Amsterdam wordt het nieuwe bierproeflokaal op NDSM van bar Weesper

IJver Amsterdam wordt de nieuwe spot aan in de Scheepsbouwloods aan ’t IJ op het NDSM in Amsterdam Noord. En de uitbaters van deze nieuwe spot in Amsterdam Noord zijn geen vreemden in horecaland, IJver Amsterdam komt namelijk uit dezelfde koker als Weesper aan de Weesperzijde. Je weet wel die bar in Amsterdam Oost waar het altijd gezellig lijkt te zijn. En nu komen ze dus met een bierproeflokaal aan de overkant aan ’t IJ.

IJver Amsterdam terras bar op de NSDM werf

IJver Amsterdam is geen klein zaakje, want deze nieuwe bar aan ’t IJ heeft maar liefst 950 m2 aan horeca oppervlakte. En zoals je kunt zien op de render hierboven krijgt het een robuuste uitstraling dat past bij de minstens zo ruige omgeving van de scheepswerf. En IJver noemt zichzelf een terras bar en dat betekent het hele jaar door een terras waar het heerlijk toeven is. In de zomer lekker in de zon en op winterse dagen met een verwarmd terras.

Speciaalbieren in de schijnwerpers

Bij IJver Amsterdam ligt de nadruk op bier. Je kunt er kiezen uit 100 verschillende (speciaal biertjes) en beer & food pairings verwachten. Hmmm ik zie het al voor me terwijl ik van mijn biertje nip over ’t IJ turen. Een prima plekje om een middagje of avond te chillen lijkt me. Hier zijn straks 100 verschillende biertjes te verkrijgen en kan je de lekkerste beer&food pairings

IJver is nu nog in de maak en gaat naar verwachting begin 2019 open voor het publiek. Maar aankomend weekend kun je al bij ze biertjes drinken tijdens het ADAM’s Beer Festival. Dat wordt bierdrinken en beerpongen. Cheers!

IJver Amsterdam
Scheepsbouwkade 72
Amsterdam Noord | NDSM
Drinks | bierproeflokaal | terras

Openingstijden IJver Amsterdam:
volgen snel

[mapsmarker marker=”56″]

Render: IJver Amsterdam

Tags: Weesper Amsterdam opent nieuwe zaak in Amsterdam Noord | nieuwe bierproeflokaal in Amsterdam Noord | bierproeflokaal op NDSM-werf | nieuwe bar op NDSM-werf | nieuwe bar in Noord | eerste terrasbar in Amsterdam

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Dim sum Hong Kong Yum Cha
10x waar je zeker moet eten als je in Hong Kong bent

Hong Kong voelt altijd een beetje als thuiskomen. Lees verder

Sluiten