Tip: Indo pop-up restaurant bij de Kopstootbar

Satétjes, lemper, loempia’s, pisang goreng en spekkoek vliegen je deze maand om de oren bij de Kopstootbar want Mister Makan strijkt een maand lang neer bij de bar op de Marnixstraat om heel veel lekkere Indo food de keuken uit te schieten. Yum!

Mister Makan x Kopstootbar – Indo Pop-Up Restaurant

Misschien ken je ze wel van (food)festivals waar ze met foodtruck KERA regelmatig te spotten zijn. En nu zijn ze dus opgepopt in de Kopstootbar met Mister Makan x Kopstootbar – Indo Pop-Up Restaurant om hun Indo fans te trakteren op heel veel lekkers. Je hebt een pop-up menu voor € 20,=. Oh en ze hebben ook vegan opties. Ik zal vooral gaan voor de pisang goreng, want daarvoor kun je me altijd wakker maken!

De Mister Makan x Kopstootbar – Indo Pop-Up Restaurant vind je tot en met 13 januari 2018 op de Marnixstraat.

Mister Makan x Kopstootbar – Indo Pop-Up Restaurant
Marnixstraat 429
Amsterdam Centrum
Pop-up | diner

Foto credits: Mister Makan

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Shiraz Amsterdam wijnbar wijnboutique
Bij deze wijnbar neem je je favo wijntje van de avond gewoon mee naar huis

Maar dan wel gewoon een volle nieuwe fles. Want Shiraz Amsterdam is naast een wijnbar ook een wijnboutique. Read more

Sluiten