Thai Food Café komt naar Amsterdam Oud-West

Even een Thaise hap naar binnen werken en daarna aan de karaoke (of andersom)? Dat kan binnenkort gewoon in Amsterdam West. Op de Clercqstraat om precies te zijn want Thai Food Café (ja die in Oost en die ook een kleiner zusje Soi74 – Thai Food Cafe op de Van Woustraat in de Pijp heeft) gaat de keuken van Bar Karakter overnemen en dat betekent gewoon een derde Thai Food Café in Amsterdam die wel heel erg dichtbij is voor Thai food lovers die in Oud-West wonen.

Karakter x Soi75 Thais streetfood

Want Thai Food Café gaat de keuken van Bar Karakter overnemen. En dat betekent heel veel Thais streetfood zoals Thaise satétjes, pad thai, Thaise ribbetjes, buns met pulled pork, Thaise curries en nog veel meer van dat lekkers waarbij je je even in de straten van Bangkok waant. Tel daarbij op de killer cocktails van Bar Karakter en je hebt jezelf een te gekke Thai food & drinks ervaring te pakken. Nice!

Karaokebar Amsterdam West

En misschien heb je afgelopen zomer al op bySam gelezen dat Bar Karakter stiekempjes gewoon een privé karaokekamer heeft opgetuigd waar je in alle anonimiteit in de kelder mee kunt blerren met de band. Als dat geen full on Asian ervaring wordt weet ik het ook niet meer.

Wanneer het Thais eten van Thai Food Café bij Bar Karakter te scoren is? Vanaf 23 november, dus markeer het maar alvast in je agenda: Thai street food eten en karaokezingen!

Ook bij de Chin Chin Club kun je heel erg fijn Aziatisch eten en karaokezingen

Zin in taco’s? Bij de funky en nieuw geopende Mr Haz Tacobar kun je je storten op Mexicaanse taco’s en mezcal cocktails. Fijn!

Karakter x Soi75
De Clercqstraat 75
Amsterdam West | Oud-West
Borrelen | diner | terras

Openingstijden Karakter x Soi75:
Maandag tot en met zondag van 17.00 uur tot 22.00 uur

Foto credits: Soi74

[mapsmarker marker=”442″]

Tags: Thais eten Amsterdam | Thais eten Amsterdam West | Thais restaurant Amsterdam | Thais restaurant Amsterdam West

Translate»
Lees vorig bericht:
Alex + Pinard wijncafe Amsterdam Oost
Eigenaresse Rebel Wines opent wijncafé Alex + Pinard in Oost

Als je al een wijnwinkel hebt, wat is dan de volgende stap? Lees verder

Sluiten