KAZE Ramen House nieuwe ramenzaak op de Albert Cuyp in Amsterdam

KAZE Ramen House is een nieuw ramenrestaurant in de maak in de Pijp!

Ja je leest het goed, we kunnen binnenkort een nieuwe ramenzaak verwelkomen in Amsterdam! Een paar jaar geleden schoten de Japanse noedelspeciaalzaken nog als ongeduldige paddenstoelen uit de grond, maar de laatste twee jaar openden er slechts een paar nieuwe ramenrestaurants voorzichtig hun deuren. We hadden uiteraard Otemba op de Kinkerstraat dat dit jaar open ging middenin de coronagekte. Een hele coole urban spot waar je goed ramen kunt slurpen, maar waar je ook goed terecht kunt voor creatieve Japans getinte snacks.

KAZE Ramen House ramen in de Pijp

Maar nu wordt er op de Albert Cuypstraat 210 heel hard gewerkt aan een nieuwe ramenzaak. Op hun Instagrampagina valt te lezen dat ze op dit moment druk bezig zijn met het finetunen van hun menu. Sowieso wordt KAZE Ramen House een ramenspot dat zich gaat specialiseren in kippenbouillon. Of dat betekent dat er alleen chicken ramen te slurpen is of dat de tonkotsuliefhebber ook aan zijn of haar trekken komt, is nog niet bekend. Wat wel al duidelijk is, is dat er ook vegetarische gerechten (ramen?) bij KAZE op de menukaart komen.

Oh en dit nieuwe ramenrestaurant komt op de plek waar voorheen Ramen Dining Bar Sora zat (je weet wel het izakaya-achtige jongere broertje van ramenzaak SORA op de Ceintuurbaan). Nieuwe eigenaar of nieuwe look en naam? We zullen het zien.

Wanneer KAZE open gaat is nog niet bekend. Maar ik hoop snel, want dit weer vraagt gewoon om een dampende kom met chicken ramen!

KAZE Ramen House
Albert Cuypstraat 210
Amsterdam Zuid | De Pijp | Oud-Zuid
Diner

Bekijk hun Instagrampagina
Facebookpagina van KAZE Ramen House

Openingstijden KAZE Ramen House: volgen snel

Plan je route naar KAZE Ramen House

Tags: Nieuw ramenrestaurant op de Albert Cuypstraat | nieuw restaurant in de Amsterdamse Pijp | waar kun je ramen noedels eten in Amsterdam? | ramenzaken in de Pijp | ramenrestaurant Amsterdam Zuid | Japans restaurant Amsterdam | ramen noodles | ramenzaken Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Umami Park 2018
Een gratis foodtruck festival in jouw straat? Zo regel je het!

Voor foodfestivals is 2020 niet bepaald een glorieus jaar. Voor geen enkel festival eigenlijk. Lees verder

Sluiten