Kef opent kaasproeflokaal in Amsterdam Noord

Kef in Noord? Ja ja, de bekende fromagerie waar kaasliefhebbers he-le-maal wild van worden, heeft een derde vestiging geopend ‘aan de overkant’ en wel op het Van der Pekplein (begin Van der Pekstraat) in Amsterdam Noord.

Kef Amsterdam proeflokaal

Kef Proeflokaal en winkel

De nieuwe locatie van Kef in Amsterdam Noord bestaat uit twee ruimtes: Links een proeflokaal compleet met bar en kleine tafeltjes om lekker te smikkelen van kaas en wat lekkers erbij te drinken. En een ruimte rechts waar je de kaaswinkel vindt met een grote vitrine gevuld met de lekkerste kaasjes. In de winkel kun je ook andere lekkere dingen scoren die je kaasmomentje extra fijn maken. Zoals fijne wijntjes, heerlijke broden en nog veel meer.

Kef Kaas Amsterdam proeflokaal Noord

Kaasproeflokaal met terras

Maar er is meer, want het proeflokaal heeft een waanzinnige bonus: Een groot en zonnig terras aan het plein waar je wel heel erg fijn zit met je biertje en/of wijntje en een  kaasplankje of een broodje met kaas. Op de kaart staan biertjes onder andere biertjes van Oedipus Brewing en Two Chefs Brewing.

Kef Amsterdam Proeflokaal Noord Kaas

’s Middags staat de zon vol op het terras van het proeflokaal en aangezien wij uit de wind zaten, was het wel heel erg goed vertoeven op hun eerste dag van opening afgelopen zaterdag.

Kef Amsterdam kaas proeflokaal

De kazen

Welke kazen er in de vitrine te vinden zijn wisselt continu (met het seizoen). Ze kiezen hier namelijk voor de kazen die op dat moment het allerbeste zijn. Het is dus een verrassing wat je aantreft bij de Fromagerie. Maar wat je meestal vindt zijn bijzondere, rauwmelkse kazen van kleine kaasproducenten uit Frankrijk en Nederland.

Kef Amsterdam proeflokaal

Fromagerie Kef Amsterdam

De Fromagerie in Noord is geopend van donderdag tot en met zaterdag. Mocht je op andere dagen opeens heel veel zin hebben in de heerlijke kazen van de fromagerie. De kaaswinkels op de Marnixstraat in Amsterdam Centrum is geopend van dinsdag tot en met zondag en Kef in Oost is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Kef in Amsterdam Noord

Heb je inmiddels zin gekregen in kaas? Om zo snel mogelijk bij Kef in Noord te komen kun je het beste de pont vanaf Amsterdam Centraal Station naar Buiksloterweg pakken. Je bent in een paar minuten aan de overkant en vanaf daar fiets je zo naar het proeflokaal van de fromagerie.

Bekijk hier de vertrektijden van de pont van Centraal naar Buiksloterweg

Proeflokaal Fromagerie Kef
Van der Pekplein 1H
Amsterdam Noord
Borrel | terras

Openingstijden Proeflokaal Fromagerie Kef:
Het proeflokaal en de kaaswinkel zijn geopend van donderdag tot en met zaterdag.

Bekijk de website van de fromagerie

[mapsmarker marker=”347″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Beef Steak Club Amsterdam
Beef Steak Club Amsterdam nieuw in het centrum

Beef Steak Club is een nieuwe spot op de hoek van de Lees verder

Sluiten