Champagnebar L’Atelier du Champagne nieuwe spot om bubbels te scoren

L’Atelier du Champagne was altijd al dé plek-om-heen-te-gaan als je een bijzonder mooie fles Champagne in huis wilt halen.

De collectie van de Champagnewinkel op de Nes is er eentje waarvan iedere mousserende wijnfanaat spontaan van gaat kwijlen. En nu is er extra tof nieuws, want L’Atelier du Champagne gaat verhuizen van de Nes naar de Rokin en wordt ook nog eens omgetoverd tot een heuse Champagnebar waar je lekker een glaasje bubbels, wijntjes of bieren op fles kunt drinken. Daarnaast kun je in de nieuwe cave van de Champagnewalhalla ook nog eens kleine gerechten smikkelen zodat je zodra de horeca weer open mag er de hele avond kunt blijven hangen. Dit fantastische nieuws deelt mede-eigenaar Rick Swinkels (bekend van Sjefietshe en Le Coeur) mee op zijn Instagrampagina. En wie deze talentvolle chef volgt op Insta weet dat Swinkels overal en nergens te vinden is om culinaire inspiratie op te doen. De opgedane ideeën weet hij te vertalen naar vernieuwende en verrassende gerechten die je doen verlangen naar meer. Zo at ik een tijdje terug bij het knusse Le Coeur het ene na de andere gerechtje waar ik zo immens gelukkig van werd. Uiteraard begeleid met verschillende grandioze wijnen, want Le Coeur is een samenwerking tussen L’Atelier du Champagne en chef Rick. En ook bij Sjefietshe blijf ik maar terugkomen. Je kunt hier zo ongecompliceerd eten en de sfeer is altijd top.

En nu gaan we straks bij het vernieuwde L’Atelier du Champagne het beste van de atelier en de chef aantreffen. Als dit geen feest wordt weet ik het ook niet meer. Dus zeker eentje om in de gaten te houden!

L’Atelier du Champagne
Rokin 91A
Amsterdam Centrum
Champagnewinkel | champagnebar

Bekijk de website

Openingstijden L’Atelier du Champagne:
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Plan je route naar L’Atelier du Champagne

Ook interessant

Nieuwe Champagnebar L’Atelier du Champagne op het Rokin in Amsterdam Centrum

Translate»
Lees vorig bericht:
Pannen en koekenpannen
Waarom je moet investeren in goede pannen

Januari, dé maand bij uitstek voor een grote schoonmaak. Haal eens de bezem door je keukenkastjes en kijk eens kritisch...

Sluiten