Leuk lunchen in de buurt van de RAI

Even een broodje eten voordat je naar een event zoals de Huishoudbeurs of AutoRai in de Amsterdamse RAI gaat? Hier een lijst van leuke lunchtentjes in de buurt van de Amsterdam RAI:

Vis aan de Schelde

Als je van alles wat zwemt houdt, zit je bij visrestaurant Vis aan de Schelde aan de Scheldestraat geramd. Bij het beste visrestaurant van Amsterdam weten ze wel raad met vis en zeevruchten. De lekkerste visgerechten en visplateaus vliegen je hier om de oren.
Lees mijn review over restaurant Vis aan de Schelde.

COTIGNAC

COTIGNAC zit nog niet zo lang in de Rivierenbuurt. Bij deze knusse Franse bistro op de Trompenburgstraat kun je genieten van ambachtelijke Franse plattelandsgerechten.
Facebook.com/COTIGNAC

Bistro restaurant COTIGNAC Amsterdam rivierenbuurt

@7

Op de Scheldestraat zit @7, een superleuke deli en een ideale plek voor ontbijt (ze gaan al om 7 uur open!), lunch of een gezellig bakje koffie of thee. Bij dit fris ogend tentje eet je kroketten van Holtkamp, muffins uit eigen oven, verse soepen en salades en nog veel meer lekkers.
at7online.nl

GOOS Eten & Drinken

Bij de huiskamer van de Rivierenbuurt GOOS Eten & Drinken is het altijd gezellig. Je eet er warme broodjes, burgers, tosti’s, big salads, uitsmijters of lekkere kroketten. Ook aan de kleintjes wordt gedacht (kindertosti’s). En honden zijn welkom!
cafegoos.nl

Goos Eten en drinken cafe amsterdam rivierenbuurt RAI

REIN

Bij REIN op de Rijnstraat in de Amsterdamse Rivierenbuurt maken ze het je heel erg gemakkelijk om bewust, gezond en toch lekker te eten. Super gezonde smoothies met collageenshots voor een jongere huid, glutenvrije broodjes op basis van havermout (oathies), rete lekkere en healty salades, ze hebben het allemaal bij REIN.
Lees meer over REIN.

REIN rawfood superfood gezond eten rijnstraat amsterdam

Broodje van het Land

Pal tegenover de Amsterdam RAI zit broodjeszaak/lunchzaak Broodje van het Land. Twee oud-studenten van Jamie Olivers Fifteen hebben deze leuke zaak vorig jaar zomer opgericht. De bekende tv-kok heeft hen geïnspireerd biologisch en eerlijk te koken. Op de kaart lekkere broodjes, salades, sapjes en nog veel meer. Let op! Gesloten op zondag!
broodjevanhetland.nl

Broodje van het land Europaplein 71 Amsterdam RAI rivierenbuurt

Restaurant Vandaag

Bij Restaurant Vandaag op de Europaboulevard (tegenover de Amsterdam RAI) is het goed vertoeven in de comfortabele zitjes en banken.  Alleen op zondag is restaurant Vandaag ook ’s middags geopend en kun je lekker uitgebreid brunchen met een glaasje prosecco tijdens hun Sunday Brunch. Voor kinderen is er een kids buffet en een kindercorner waar ze kunnen spelen.
restaurantvandaag.nl

Restaurant Vandaag Amsterdam RAI Rivierenbuurt

Dit zijn de allerlekkerste borrelkaarten van Amsterdam.

Translate»
Lees vorig bericht:
Craft and Draft biercafe Amsterdam west Overtoom
Biercafé Craft & Draft opent op de Overtoom

Met 40 biertappen en een grote collectie biertjes op fles, mag biercafé en bierwinkel Craft & Draft op de Overtoom...

Sluiten