Scoop! Eigenaren Restaurant Breda en Guts & Glory openen een nieuw restaurant in de Pijp

Maris Piper is het nieuwste horecaconcept uit de koker van de bekende foodspots restaurant Guts & Glory, restaurant Breda en Pita in de Foodhallen. Op het hoekje van de Frans Halsstraat en de Saenredamstraat in de Pijp komt dit nieuwe restaurant waar het al jaren een komen en gaan is van verschillende café restaurants. Hopelijk blijft Maris Piper een stuk langer dan haar voorgangers op de Frans Halsstraat in de Pijp.

Maris Piper nieuw restaurant in de Pijp

Aan de inrichting of locatie kan het niet liggen, want deze tent had een behoorlijk indrukwekkend interieur (alsof je middenin Parijs bent beland) en qua ligging (middenin de Pijp) zit het ook wel snor. Dit nieuwe restaurant in de Pijp wordt een gevalletje twee-in-één. Voorin de zaak vind je de brasserie, loop je door naar achteren dan vind je daar de keuken met een chef’s table zodat je letterlijk dicht op het vuur kunt dineren. Zit je aan de chef’s table dan eet je van een andere kaart dan de gasten in het brasserie gedeelte en je kunt ook nog eens nauwlettend de chef in de gaten houden. Wie weet doe je nog wat inspiratie voor thuis op.

Wie weet krijgen we bij deze nieuwe spot net zulke kunstige bordjes zoals bij restaurant Breda (zie foto hierboven).

Restaurant Maris Piper gaat ergens in februari 2018 open. Zodra er meer nieuws is over dit nieuwe restaurant in de Pijp, lees je dat uiteraard gelijk terug op bySam.

Kun je niet zolang wachten en heb je nu al zin om bij een nieuw restaurant aan te schuiven. Restaurant ACE is net open op de Utrechtsestraat, ook bij de eerste cavabar van Amsterdam kun je nu al terecht en voor Asian foodfanaten is het net geopende Umami by Han Amsterdam een must try.

Maris Piper
Frans Halsstraat 76
Amsterdam Zuid | De Pijp
Diner

Openingstijden Maris Piper:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”448″]

Tags: Nieuw restaurant Amsterdam Zuid | nieuw restaurant in de Pijp Amsterdam | nieuw restaurant in voormalig restaurant Carels | nieuw restaurant op de Frans Halsstraat in de Pijp

Translate»
Lees vorig bericht:
Vegan Junk Food Bar Oost Amsterdam
Vegan Junk Food Bar opent een derde locatie in Oost

Vegan Junk Food Bar (je weet wel de spot die vegan snacken uber hip maakte) begon haar avontuur in Amsterdam...

Sluiten