Mastino V glutenvrije en vega(n) pizzaspot opent tweede vestiging

Gezond en pizza zijn eigenlijk twee woorden die vaak niet samen gaan. De meeste pizza’s worden belegd met lekker veel mozzarellakaas en flinke plakken ham of spek. Natuurlijk vind je zo af en toe weleens een verdwaald stukje groen, maar daar houdt het dan wel een beetje bij op. Want zonder al die toppings is het eigenlijk maar een kaal rondje deeg. Niet? Nu niet meer! Want nu is er MastinoPizza! De vega en vegan pizzamaker heeft al een vestiging op de Eerste van der Helststraat in de Pijp en heeft sinds afgelopen zaterdag een tweede vestiging Mastino V geopend op de Bilderdijkstraat in Oud-West.

Glutenvrije pizza

Ook voor glutenvrije fans zijn de pizza’s van Mastino een uitkomst. Naast pizza’s gemaakt van originele Italiaanse pizzabodems kun je ook kiezen uit pizzabodems gemaakt van soja of spelt. Doordat er zuurdesem wordt toegevoegd aan het deeg hapt het lekker luchtig weg.

Echte Italiaanse pizza’s

De pizza’s bij Mastino worden gemaakt volgens een traditioneel Italiaans recept en de biologische ingrediënten worden uit het zuiden van Italië naar Amsterdam gesleept voor het echte dolce vita gevoel. De pizzabakker staat bekend om zijn vega en vegan pizza’s, maar als je toch liever toch een kazige pizza wilt is dat geen enkel probleem. Je kunt je pizza laten toppen met bijvoorbeeld gorgonzola, mozzarellakaas, buffelmozzarella of Taleggio of Stracchino. En meat freaks kunnen bijvoorbeeld Italiaanse spek, rauwe ham of gerookte ham op hun pizza laten leggen. En ook hier kun je een echte Nutella pizza bemachtigen. Dus ook als je niet per se een gezonde pizza wilt eten zit je hier goed.

Vega en vegan pizza’s

Ben je op de vega of vegetarische toer? Vegan kaas, vegan pesto en heel veel gezonde veggies maken je verantwoorde pizza extra lekker.

Mastino pizza bestellen of afhalen

Pizzeria Mastino V heeft plek voor een paar pizzahappers, maar het is vooral bedoeld om je pizza mee te nemen naar huis, het park in of de boot op. En natuurlijk kun je ook je pizza thuis laten bezorgen.

Trek in een pizza gekregen? Je kunt direct je pizza bestellen via Deliveroo

Mastino V
Bilderdijkstraat 192
Amsterdam West | Oud-West
Brunch | lunch | diner

Bekijk website

Openingstijden Mastino V:
Dinsdag tot en met vrijdag van 16.30 uur tot 22.00 uur
Zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur

[mapsmarker marker=”321″]

 

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Carnivore Amsterdam bar restaurant
Carnivore Smoke bbq nieuwe bbq spot op de Amstelveenseweg (permanent gesloten)

Carnivore Smoke BBQ  is permanent gesloten (update augustus 2019). Carnivore Smoke BBQ gaat de Amstelveenseweg veroveren met smoked meat van...

Sluiten