Nieuw in de Pijp

De Pijp wordt leuker en leuker. Er poppen overal nieuwe tentjes op en is een hotspot in de maak. Dit zijn de leukste nieuwe (aankomende) hotspots van de Pijp.

Brasserie Frans

De sfeer, het eten, de wijnen…alsof je midden in Parijs bent beland. Brasserie Frans is een heerlijke Frans spot om uitgebreid te ontbijten, lunchen, borrelen of dineren.
Meer over Frans.

Brasserie Frans Amsterdam

GlouGlou

GlouGlou is een gezellige no nonsense wijnbar waar ze de heerlijkste natuurlijke wijnen schenken. Dat moet je gewoon proberen. Vooral in het zonnetje op hun terras is het heerlijk vertoeven.
Meer over GlouGlou.

GlouGlou Amsterdam

Cannibale Royale

Het jongere zusje van de Cannibale Royale op de Handboogsteeg. Deze Cannibale op de Ruysdaelkade is net zo gezellig en heeft een lekker terras. Leuk tentje voor lunch, borrel of diner.
Meer over Cannibale Royale.

cannibale royale amsterdam ruydaelkade

Van ’t Spit

Van ’t Spit staat nu nog in de steigers, maar binnenkort zal hier ook de rotisserie met kippen op volle toeren draaien. Nog geen zin om te wachten op? Je kunt ook bij Van ’t Spit in De Clercqstraat aanschuiven voor een gebraden kippetje.

Van 't Spit Amsterdam de Pijp

Dit zijn de leukste nieuwe spots met een Franse kaart.

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Copperhead Gin
Wat je altijd al wilde weten over gin & tonics

G&T's, gin and juices. Wie houdt er nou niet van? Met een beetje orangepeel, komkommerslierten of wat koriander. Lees verder

Sluiten