20 plekken om fluffy pancakes te scoren. Van anti-kater en boozy tot aan vegan.

Pancakes, soms heb je gewoon trek in een stapel luchtige Amerikaanse pannenkoeken.

En ze zijn perfect om de kater weg te drijven. Vooral als je een stack met dingen zoals bacon en een flinke scheut maple syrup. Hmmm. Maar tegenwoordige zijn er ook heel veel gezonde pancake varianten. Wat dacht je van vegan pancakes met heel veel vers fruit. Belachelijk lekker en een guilt free manier om te genieten van een pancake maaltje. En gelukkig zijn er inmiddels genoeg plekken in Amsterdam waar je kunt neerstrijken voor een stapel fluffy ones. In alles soorten en maken vind je ze en verspreid over de hele stad. En de diversiteit in pancakes is ook nog eens groot. Zo heb je red velvet pancakes, chocolate chip drank cakes, pancakes met bacon, maar ook plantaardige luchtige pannenkoeken met gezondere toppings. Trek in pancakes gekregen? Nou hoppa bij deze 17 spots in Amsterdam kun je een stapel pancakes scoren.

Moak Pancakes

MOAK Pancakes was de pancakes pionier. De eersten die met een all about pancake restaurant kwamen. Op de kaart van deze pancakes walhalla staan tig verschillende soorten Amerikaanse pancakes. Van anti-kater pancakes met bacon tot een toren van vegan healthy ones met een stortvloed aan gezond fruit. Alle pancakes worden gemaakt met biologisch tarwebloem en bio melk. De vegan pancakes worden gemaakt met amandelmelk. Vorige week at ik bij MOAK en ik stortte mij op The Mancake. Een flinke stapel goddelijkheid met luchtige pancakes, drie plakken bacon, gesmolten cheddarkaas en gebakken uien. Benieuwd of ik het op kreeg? Lees mijn volledige artikel inclusief filmpje van de middag.

MOAK Pancakes City Center
Jodenbreestraat 144
Amsterdam Centrum

MOAK Pancakes West
De Clercqstraat 34
Amsterdam West

MOAK Pancakes de Pijp (opent 1 november)
Ferdinand Bolstraat 11
Amsterdam De Pijp

1 van de 20

Meer fijn nieuws:

Tags: pancake restaurants in Amsterdam | Amerikaanse pannenkoeken eten in Amsterdam | lekker ontbijten in Amsterdam | ontbijtrestaurant Amsterdam | 20 plekken om fluffy pancakes te scoren. Van anti-kater en boozy tot aan vegan

Translate»
Lees vorig bericht:
De Uitsmijter Amsterdam restaurant RAI
De Uitsmijter eerste uitsmijterrestaurant van Amsterdam

De Uitsmijter wordt het eerste restaurant waar de uitsmijter het podium krijgt. Lees verder

Sluiten