Beste frietzaak van Amsterdam opent friterie op Hoofddorpplein

Maar liefst drie keer verkoos het AD hun friet tot de beste van Amsterdam.

En nu opent Par Hasard die ooit begon op de Ceintuurbaan in de Pijp en inmiddels ook hun ambachtelijke friet bakt in Oud-West en Amsterdam Zuidoost een friterie op het Hoofddorpplein in Amsterdam Oud-Zuid.

Frietzaak op Hoofddorpplein met terras

De friterie staat bekend om hun ambachtelijk gemaakte frieten en huisgemaakte sauzen. En wie weleens bij één van de Par Hasards binnen is geweest weet dat je niet terecht komt in een ongezellige snackbar met witte muren en kil tl-licht. Nee zeker niet. Bij deze frietzaken beland je in een gezellige bourgondische frietkot waar je graag nog even blijft hangen. Naast frites met mayonaise kun je ook borrelsnacks en zelfs wat grotere gerechten krijgen zoals piepkuiken, spareribs of fish and chips. En het fijne aan deze frietzaak is dat je er ook een cocktailtje, glaasje bubbels of wijntje bij kunt bestellen. En nu openen ze Par Hasard Hoofddorpplein en tja de naam verraad het al, deze friterie komt aan het Hoofddorpplein.

Par Hasard Hoofddorpplein komt op de plek waar restaurant Tastoe altijd zat. Wie het pand kent weet dat dit best een grote ruimte is en extra bonus van dit pand is dat het komt met een zonnig terras met zo’n 50 zitplaatsen.

Friterie en bar

Voordat Par Hasard Hoofddorpplein open gaat wordt er eerst nog even wat geklust aan het interieur. Verwacht een leuke facelift, maar ook met hier en daar de direct herkenbare Par Hasard items. Het ene deel van de zaak wordt de friterie en het andere deel het café waar je wel heel erg fijn drankjes kunt doen.

Leuk weetje: deze nieuwe Par Hasard is een franchise en wordt gerund door bekende voetballer Vincent Weijl en zijn vriendin Jane Kelly.

Ik kan niet wachten totdat deze nieuwe Par Hasard open gaat en we frietjes kunnen eten op het terras met uitzicht op het Hoofddorpplein.

Friet afhalen of thuis laten bezorgen

En uiteraard kun je bij deze nieuwe frietzaak op het Hoofddorpplein ook je frietjes afhalen of thuis laten bezorgen.

Par Hasard
Hoofddorpplein 1
Amsterdam Zuid | Schinkelbuurt | Oud-Zuid
Lunch | borrel | diner | terras | take out | delivery

Openingstijden:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”150″]

Tags: Par Hasard opent een friterie op het Hoofddorpplein | frietzaak Hoofddorpplein | frietjes eten in Amsterdam Zuid | frietjes eten op het Hoofddorpplein

Translate»
Lees vorig bericht:
Ramenrestaurant Ramen-Kingdom Amsterdam Centraal station Ramen Noodle Day
10 dingen die je nog niet wist over ramen

Happy Ramen Noodle Day! Vandaag staat in het teken van deze heerlijke noedels! Lees verder

Sluiten