PEEJAYS doughnuts de plek om verse doughnuts te scoren (PERMANENT GESLOTEN)

PEEJAYS doughnuts is de nieuwe spot waar je jouw doughnuts cravings kunt stillen. Deze nieuwe doughnutspot is namelijk sinds begin juni hartstikke open en is een waar paradijs voor iedereen die gek is op deze Amerikaanse zoete snack.

PEEJAYS doughnuts Amsterdam Centrum

Als je jouw tanden wilt zetten in verse handgemaakte doughnuts zet dan koers naar de Vijzelgracht, want dat is waar je PEEJAYS doughnuts kunt vinden.

En het leuke is dat deze nieuwe donutshop in Amsterdam Centrum een echt familiebedrijf is. Vader en zijn twee zoons zijn grote doughnut fans en misten een spot waar je echt goede geglazuurde lekkernijen kunt happen. En toen kregen ze het briljante idee om het dan maar zelf te doen. En dat is goed nieuws voor ons, want nu kunnen wij lekker bij PEEJAYS binnenhoppen voor fresh doughnuts.

PEEJAYS doughnuts Amsterdam donut

De Amerikaanse oliebollen met een gat erin worden met de hand gemaakt. Compleet volgens hun eigen recept en natuurlijk ontbreken de toppings niet. Denk fruitcompotes, custards, glazuurtjes waar je je vingers bij aflikt en nog meer heerlijke dingen om iedere hap van je doughnut formidabel te maken. Oh en natuurlijk kun je er ook een kop koffie (to go) bij krijgen. Want koffie en donuts tja das een gouden combi.

Verse doughnuts bestellen

Geen zin of tijd om de deur uit te gaan, maar wel trek in een doughnut? Je kunt bij PEEJAYS binnenkort ook gewoon deze yummie zoete lekkernijen bestellen en laten bezorgen.

PEEJAYS doughnuts Amsterdam Vijzelgracht

PEEJAYS doughnuts
Vijzelgracht 37
Amsterdam Centrum
Ontbijt | koffie | zoete snack

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag en zondag van 9.00 uur tot 18.00 uur

HEERLIJK.nl

[mapsmarker marker=”358″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Mama Makan Indonesisch eten
Restaurant Mama Makan must try nieuwe food spot

Restaurant Mama Makan is inmiddels een paar weken open Lees verder

Sluiten