Pop-up restaurant Instock gaat het gevecht tegen voedselverspilling aan

Weer zo’n heerlijk concept om voedselverspilling tegen te gaan: pop-up restaurant Instock op het Westergasterrein in Amsterdam Westerpark. Het restaurant dat op zaterdag 21 juni haar deuren opent kookt met producten die het anders nooit hadden gered tot een keuken.

Het verhaal achter restaurant Instock

Het is geen toeval dat de producten waarmee ze bij pop-up restaurant Instock koken gered worden van de afvalbak van de Appie. De vier breinen achter dit restaurant hebben elkaar leren kennen bij Ahold en zagen hordes goed voedsel linea directa de vuilnis in verdwijnen. Geraakt door deze voedselverspilling besloten ze er wat aan te gaan doen. En geboren was het idee voor pop-up restaurant Instock.

Pop-up restaurant Instock op het Westergasterrein in Amsterdam Westerpark gaat voedselverspilling tegeninstock

Tot mei 2015 worden de anders verloren voedselwaren omgetoverd tot lekkere en inventieve gerechten. Niets is te gek voor pop-up restaurant Instock. Wil je proeven van hun gerechten en dit mooie project steunen? Gewoon lekker aan schuiven!

Lees meer over mijn ervaring bij pop-up restaurant Instock.

Pop-up restaurant Instock
Polonceaukade 9
Amsterdam Westerpark
www.instock.nl

Openingstijden Instock:
Donderdag, vrijdag en met zaterdag van 18.00 uur tot 23.00 uur
Zondag van 10.30 uur tot 17.00 uur voor Sunday Brunch.

Leave a Comment

Translate»
Lees vorig bericht:
Gepofte aardappel met bonen
Jacketz ’the baked potato shop’ komt naar Amsterdam

Wie weleens in Leiden is geweest kent wellicht restaurant Jacketz 'the baked potato shop'. Bij Jacketz eet je hun specialiteit: gepofte...

Sluiten