Win kaartjes voor het allereerste Michelinsterren pop-up risottorestaurant ter wereld

 

Je zou denken dat je wat betreft pop-ups alles wel hebt gehad. Maar nee hoor, want de allereerste pop-up risotteria komt eraan. En niet zomaar eentje nee nee. Dit risottorestaurant voor één dag wordt gerund door de Italiaanse sterrenchefs The Costardi Brothers.

Risotto met een Michelinster

Manuel en Christian Costardi namen het familiehotel met restaurant over in de Italiaanse streek Piemonte. De twee broers zijn geboren in deze streek en blijkbaar hebben ze hier een speciale manier om risotto te maken. De broers stortten zich enthousiast op de bereiding van deze lokale specialiteit en dat resulteerde in een Michelinster.

Peroni opent eerste pop-up risotteria ter wereld

Het Italiaanse biermerk Peroni vond dat ook buiten Piemonte gegeten moest worden van dit inmiddels legendarische Italiaanse rijstgerecht en kwam met een pop-up risotteria. Slechts één avond poppen de Italiaanse sterrenbroers op in Amsterdam bij Hangar in Amsterdam Noord om hun signature risotto te koken voor een selectief groepje van 100 gasten. Leuk om te weten, het is de eerste keer dat The Costardi Brothers in Nederland koken.

Win twee kaartjes voor dit unieke pop-up restaurant

Er zijn dus maar 100 lucky few die er die avond bij zijn. Je kunt hier een tafel reserveren voor de pop-up Peroni Risotteria, maar ik mag ook éénmaal twee kaartjes weggeven voor het risotto pop-up restaurant op dinsdag 9 oktober a.s. Hoe tof!

Wil je erbij zijn? Dan moet je het volgende doen:

  1. De Facebookpagina van bySam volgen (als je dat nog niet deed)
  2. De Facebookpost over de winactie liken (zie hieronder) en je foodbuddie taggen
  3. Dinsdag 9 oktober alvast reserveren en heel hard duimen dat je wint


De winnaar wordt op woensdag 3 oktober bekend gemaakt. De winnaar krijgt een PM via Facebook, dus hou je Messenger in de gaten.

Peroni risotteria risotto pop-up Michelinster

Het risotto pop-up restaurant is er maar één dag, namelijk dinsdag 9 oktober. Om 18.00 uur is de aperitivo en het diner begint om 19.00 uur. Kleed je Italian stylish (denk La Grande Bellezza).

Peroni Risotteria @Hangar
Aambeeldstraat 36
Amsterdam Noord
Pop-up restaurant

Foto credits: Daniel Töchterle

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Peroni Risotteria @Hangar

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Peroni Risotteria @Hangar 52.384200, 4.926420

Tags: eerste risotto pop-up restaurant in de wereld | risottorestaurant met een Michelinster | met Michelinster bekroonde Costardi Brothers openen een risotto pop-up restaurant | Peroni risotto pop-up restaurant in Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Ron Gastrobar Oriental Amsterdam De Tropen pop-up
Asian food lovers opgelet! Deze oriental pop-up wil je niet missen!

 Toen ik hoorde dat chef Hans Ribbens van De Tropen Café en Restaurant Read more

Sluiten