Prinz Wolf eerste tartaria van Amsterdam

Prinz Wolf, de allereerste tartaria in Amsterdam is in de maak. Dit nieuwe restaurant van chef Michael Wolf op de Prinsengracht gaat binnenkort strooien met heel veel knap ik elkaar gezette tartaartjes, smakelijke bites en heel veel oesters. Begint het water al in je mond te lopen? Bij mij wel in ieder geval.

Prinz Wolf restaurant Michael Wolf

Komt de naam Michael Wolf je bekend voor? Dat zou heel erg goed kunnen. Deze Oostenrijkse chef deed al eerder zijn culinaire ding bij Oud Sluis*** en bij Envy, opende twee jaar geleden restaurant Wolf en deed vorig jaar een take over van de keuken van Vyne waar hij iedereen trakteerde op knappe tartaargerechten. En nu krijgt het tartaria concept van Wolf een permanente plek op de Prinsengracht bij het nieuwe restaurant Prinz Wolf (ha leuke woordspeling).

Weekendje wijndrinken in de Bourgogne? Deze 5 dingen moet je zeker doen

Tartaria voor tartaarfanaten

Uiteraard zullen er diverse tartaargerechten op de kaart van Prinz Wolf staan. Tartaartjes van vlees, vis en ook vega varianten rollen zo de open keuken (ja spiekproof!) uit. Hun Instagram barst van de pics waarvan je gelijk zin krijgt in raw food. Wat dacht je van makreeltartaar met een vinaigrette van DaiDai citroenen en gin en tonic ijs. Oh boy! En natuurlijk kun je je ook storten op de klassieke steak tartaar met een gepocheerd eitje en zoetzure uien. Dikke like!

En wat gaat er nou goed bij een bordje tartaar? Nou oesters, cocktails, bubbels en een goed glas wijn. Ja toch? Nou die hebben ze ook bij Prinz Wolf, maar nog veel fijne bites die ervoor zorgen dat je heel erg lang bij deze tartaria wilt blijven hangen.

Nu al zin om naar dit tartaarrestaurant te hollen? Nog even wachten, de tartaria gaat pa op 1 oktober 2017 open.

Allereerste charcuterierestaurant opent binnenkort in Amsterdam

Binnenkort in Amsterdam: The Dirty Chicken Club, een walhalla voor kipfanaten.

Prinz Wolf
Prinsengracht 411
Amsterdam Centrum
Diner

Foto’s Instagram Prinz Wolf

Openingstijden tartaria:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”393″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Waar eten in New York Drunken Dumpling
De grootste dumpling ooit eet je in New York

Heb je weleens een dumpling zo groot gegeten dat hij sowieso niet in één keer in je mond past? Lees...

Sluiten