Bar Botanique nieuwe hotspot in Oost

Neerstrijken met wat lekkers doe je bij deze bar tropique. De Drie Wijzen uit Oost blazen met Bar Botanique het pand waar ooit de Ponteneur zat nieuw leven in met deze gorgeous nieuwe bar restaurant.

bar-botanique-amsterdam-oost-nieuw-hotspot

Ik weet niet waar ik moet kijken als ik binnenkom. Waar ik ook kijk I see what I like! Retro stoelen, art deco elementen en lekker veel kleur.

restaurant-oost-amsterdam-bar-botanique

Ook spiek ik even boven en daar ontdek ik schattige tafeltjes waar je lekker met je vrienden kunt zitten om lekker samen food te sharen.

Restaurant Amsterdam Oost Bar Botanique

En ook mijn favo spot bij Bar Botanique vind je boven. Een te gekke sofa waar je lekker mensen kunt kijken.

Amsterdam Oost Bar Botanique restaurant

I’m diggin’ the jungle fever! Ik krijg er een beetje een Pirates of the Caribbean gevoel van. Iedereen die ooit in Eurodisney is geweest, begrijpt wel wat ik bedoel…

Bar Botanique Amsterdam Oost hotspot nieuw restaurant

Ik heb zo’n zin in een eggalicious lunch, dus het wordt voor mij de croque madame met gruyère, ham en een spiegelei. De Franse tosti ligt wel een beetje eenzaam op het bord te kijken. Een gezellig plukje groen ernaast was leuk geweest, maar hij smaakt me verder opperbest. Nomnom.

Bar Botanique restaurant Oost Amsterdam lunch

De Caesar salade is helaas een beetje een teleurstelling. Misschien had de kip iets meer liefde moeten krijgen zodat het wat meer smaak had.

Bar Botanique Amsterdam Oost

Als je het hebt over een wow-factor, dan heeft Bar Botanique het. Het is zo waanzinnig geworden. Ook loopt er volop personeel, maar ze lijken nog een beetje ‘erin’ te moeten komen. De ober die ons hielp was charmant en attent, maar vergat tot drie keer toe onze bestelling. Hij was zo lief om de drankjes eraf te halen en de laatste wijn die ik bestelde heeft het nooit gehaald tot onze tafel. Maar de sfeer zit er goed in en het personeel heeft er zeker zin in. Dus het zullen vast wat opstart manco’s zijn. Nieuwsgierig? See for yourself!

Bar Botanique
Eerste van Swindenstraat 581
Amsterdam Oost
Ontbijt | lunch | brunch | borrel | diner

barbotanique.nl

Openingstijden Bar Botanique:
Maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 9.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 9.00 uur tot 1.00 uur

[mapsmarker marker=”201″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Amsterdam Oost Brunchroom lunch
Brunch walhalla nu open in Oost

Not your ordinary brunchspot, dat is Brunchroom op de Czaar Peterstraat in Amsterdam Oost. Lees verder

Sluiten