Restaurant BREDA bourgondisch chiq eten

Guts & Glory op de Utrechtsestraat is een gevalletje goed gelukt. Fijn eten, top bediening en een uniek concept. En nu zijn de culinaire breinen achter deze hotspot met Restaurant BREDA gekomen. Dit nieuwe restaurant op de Singel is een ode aan hun geboortestad Breda, een plek die ze nog altijd een warm hart toedragen.

Restaurant Breda Amsterdam lekker uit eten

Niet zo gek dus dat het Bourgondisch genieten is bij Restaurant Breda aan de Singel. Vanaf de met mooi wit  linnen gedekte tafels tuur je zo over de gracht terwijl je nipt aan een goed glas wijn. Genieten op z’n Brabants, maar dan wel met een gouden randje zeg maar.

Mooie smaakcombinaties, perfect bereid vlees en dat afgetopt met een fijn kaasplankje. Bij Restaurant Breda kun je gewoon goed eten in een fijne setting. De vlotte en vriendelijke bediening maakt je restaurantbeleving extra aangenaam. Al met al een fijne plek voor een uitgebreide lunch of een laid back dinner.

En ja ja zoals de naam al doet vermoeden wordt er op deze nieuwe spot lekker Bourgondisch gekookt, maar dan wel met producten van hoge kwaliteit en zoals we gewend zijn van chefs Guillaume de Beer en Freek van Noortwijk vliegen er mooie culinaire creaties over de tafels.

 

Restaurant BREDA
Singel 210
Amsterdam Centrum
Lunch | brunch | diner

Openingstijden Restaurant Breda:
Dagelijks van 12.00 uur tot 22.00 uur

Error: map could not be loaded - a map with the ID does not exist. Please contact the site owner.

 

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Supperclub, Hoppa! en Apt. drie nieuwe hotspots

Bye bye Jonge Roelensteeg en hello Odeon is het voor Supperclub Amsterdam. De fancy bar slash restaurant slash club is...

Sluiten