Restaurant BREDA bourgondisch chiq eten

Guts & Glory op de Utrechtsestraat is een gevalletje goed gelukt. Fijn eten, top bediening en een uniek concept. En nu zijn de culinaire breinen achter deze hotspot met Restaurant BREDA gekomen. Dit nieuwe restaurant op de Singel is een ode aan hun geboortestad Breda, een plek die ze nog altijd een warm hart toedragen.

Restaurant Breda Amsterdam lekker uit eten

Niet zo gek dus dat het Bourgondisch genieten is bij Restaurant Breda aan de Singel. Vanaf de met mooi wit  linnen gedekte tafels tuur je zo over de gracht terwijl je nipt aan een goed glas wijn. Genieten op z’n Brabants, maar dan wel met een gouden randje zeg maar.

Mooie smaakcombinaties, perfect bereid vlees en dat afgetopt met een fijn kaasplankje. Bij Restaurant Breda kun je gewoon goed eten in een fijne setting. De vlotte en vriendelijke bediening maakt je restaurantbeleving extra aangenaam. Al met al een fijne plek voor een uitgebreide lunch of een laid back dinner.

En ja ja zoals de naam al doet vermoeden wordt er op deze nieuwe spot lekker Bourgondisch gekookt, maar dan wel met producten van hoge kwaliteit en zoals we gewend zijn van chefs Guillaume de Beer en Freek van Noortwijk vliegen er mooie culinaire creaties over de tafels.

 

Restaurant BREDA
Singel 210
Amsterdam Centrum
Lunch | brunch | diner

Openingstijden Restaurant Breda:
Dagelijks van 12.00 uur tot 22.00 uur

[mapsmarker marker=”306″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Supperclub, Hoppa! en Apt. drie nieuwe hotspots

Bye bye Jonge Roelensteeg en hello Odeon is het voor Supperclub Amsterdam. De fancy bar slash restaurant slash club is...

Sluiten