Restaurant Oost pizza en pasta walhalla

Een lekker pizza’tje of pasta’tje gaat er altijd wel in. Een fijne spot om een avondje op z’n Italiaans te genieten is Restaurant Oost in ja ja Amsterdam oost. Op een hoekje op de Andreas Bonnstraat (om de hoek van het Oosterpark) vind je deze fijne zaak.

Restaurant Oost Amsterdam pizza pasta

Ik kan nooit kiezen, dus een antipasti met een beetje van alles is ideaal om keuzestress te voorkomen. Heerlijk smikkelen we van de vitello tonnato, bresaola, crostini’s met tomaat en mozzarella, vongele en kaasjes. Een goed begin van de avond!

restaurant-oost-amsterdam-pizza-pasta restaurant-oost-amsterdam-antipasti

Pizza en pasta

Restaurant Oost is dé plek voor pizza en pasta, dus waarom kiezen als je ze allebei kunt nemen en lekker kunt delen? Exactamundo!

restaurant-oost-amsterdam-italiaans restaurant-oost-pizza

Ik ben het type pizza eter dat het liefst het korstje wél opeet, maar dan moet hij wel lekker chewy zijn. En laat Restaurant Oost nou toevallig precies zulke pizza’s uit de oven toveren. Nice! Dus deze pizza is helemaal ok!

restaurant-oost-pasta

 

En dan de pasta: ravioli di melanzane e tartuffo oftewel pastakussentjes gevuld met aubergine en truffel en getopt met een waanzinnige smaakvolle paprikasaus. Oef wat is dit goed!

Desserttijd

Voor deze heerlijke tiramisu maken we graag wat ruimte, maar dan wel met twee vorkjes. En hij gaat er maar al te goed in.

restaurant-oost-tiramisu

 

Ben je op zoek naar een fijne en chille spot om een goed en betaalbaar Italiaans vorkje te prikken? Dan zit je bij Restaurant Oost maar al te goed. Een ideale plek voor een gezellige avond.

Restaurant Oost
Andreas Bonnstraat 46
Amsterdam oost
Borrel | diner

oostpizzapasta.nl

Openingstijden Restaurant Oost:
Maandag tot en met zondag van 17.30 uur tot 22.00 uur

[mapsmarker marker=”155″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Ninour Amsterdam lunch
Ninour shop + deli, nieuw in de Pijp

Wat is het toch weer fijn als je weer eens een verborgen pareltje ontdekt. Deze 'hidden gem' heet Ninour  en is...

Sluiten