Restaurant Zuid het nieuwe restaurant van Michiel van der Eerde

Amsterdam Southside heeft na het vertrek van BAUT uit Amsterdam Zuid even moeten stellen zonder de kookkunsten van chefkok Michiel van der Eerde en zijn team, maar Van der Eerde keert terug naar Zuid. En wel met een nieuw etablissement dat Restaurant Bar Zuid heet en dit restaurant is zoals Restaurant C op de Wibautstraat in Amsterdam Oost here to stay. Dus geen rondtrekkende restaurantkaravaan á la BAUT, waar ze van de ene locatie in Amsterdam naar een andere hoppen, maar een permanent restaurant in Zuid. Op de Stadionweg numero 320 om precies te zijn.

Restaurant Zuid in Amsterdam Zuid

Restaurant Zuid is een nieuwe foodspot waar je al vanaf ’s morgensvroeg terecht kunt. Zo hebben ze ontbijtjes waarmee je je dag goed begint en ook stevige gerechten om je kater weg te eten. Bloody Mary erbij en je bent zo weer de oude.

Ook de rest van de dag zit je hier op het Stadionweg goed. Het ene na het andere kunstig gerechtje zie je hier voorbij komen.

BAUT & Dreesmann in Amsterdam Oost

Pop-up restaurant BAUT & Dreesmann dat ook van Michiel van der Eerde is vind je in Eastside. Restaurant BAUT Paradijs zit in Oostpoort in Amsterdam Oost. Reserveren bij BAUT Paradijs kan hieronder:

 

Restaurant Zuid
Stadionweg 320
Amsterdam Zuid
Ontbijt | lunch | diner

Foto credits: Restaurant Bar Zuid

[mapsmarker marker=”351″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Libertine Cafe Cafe hotspot Amsterdam
Libertine Cafe Cafe Amsterdam: Nieuwe spot Casper Reinders

Het verf van restaurant Blue Boy op de Spuistraat is nog maar net droog en ook de opening van de...

Sluiten