Asian food lovers opgelet! Deze oriental pop-up wil je niet missen!

Toen ik hoorde dat chef Hans Ribbens van De Tropen Café en Restaurant de chef van Ron Gastrobar Oriental had weten te strikken voor een pop-up ging mijn hart wel even sneller kloppen. Wat een te gekke samenwerking! Sowieso ben ik fan van chef Ribbens en van De Tropen. Zo’n drie weken terug hoste ik nog de Foodbloggers Awards op deze waanzinnige locatie. Hans schudde zo hop de meest grandioze zalmtompoucen en huisgemaakte falafel uit zijn mouw en er werd flink gehapt van de bites van de chef. Daarnaast doet Ron Gastrobar Oriental nou ook niet bepaald iedere week een pop-up. Dus al met al een mooie colab!

Wereldkeuken bij De Tropen

Heb je een craving naar een noedelsoep, broodje rendang, poké bowl of pepesan ikan? Dan kun je iedere dag van de week terecht bij deze fijne spot voor een ontbijt, lunch of borreltje. En sinds een paar maanden nodigt Hans ook andere chefs uit om samen te kokkerellen. Zo kon je al Ramon Beuk tegen het lijf lopen in de keuken van De Tropen, maar ook Agus Hermawan van Ron Gastrobar Indonesia en Francis Tavares van Shanghai Bistro waren gastchefs bij Hans. En nu is het de beurt aan Patrick Stolker van Ron Gastrobar Oriental. Op zaterdag 29 september om precies te zijn en daar kun jij bij zijn.

Bekijk het Facebookevent of koop direct kaartjes

Ron Gastrobar Oriental x De Tropen

Zoals de meeste Asian foodies wel weten is restaurant Ron Gastrobar Oriental dé plek waar je moet zijn als je in een mooie en mysterieuze setting je tanden wilt zetten in bijzondere en huisgemaakte dim sum. Wat dachten je van gestoomde siu mai met coquilles of gestoomde broodjes met rundvlees en foie gras? Yum! Maar ook de Peking eend is natuurlijk één van de signature dishes van dit Aziatisch restaurant. En ik heb me laten vertellen dat de Peking eend sowieso erbij is op 29 september. Oh yes!

Een beetje van Hans en een beetje van Patrick

Tijdens My Kitchen is Your Kitchen: The Oriental Edition vuren de twee chefs een vijf gangen walking dinner de keuken uit. Wat je in ieder geval kunt verwachten zijn heel veel fijne Aziatische smaken. En om het feest compleet te maken krijg je ook een welkomstcocktail om je smaakpapillen alvast even klaar te maken voor het smaakfestijn wat daarna zal volgen. Als je buikje vol hebt gegeten kun je je nog even wagen op de dansvloer. DJ’s Mike Risk en Kenny Mixen (aka Howard Komproe) zorgen voor een mix van ‘loungy’ funk, soul, R&B, jazz, afro, hiphop en boogie. Stilstaan wordt dus lastig.

Erbij zijn? Voor € 34,95 exclusief servicekosten kan dat. De kaartverkoop is nu gestart en op is helaas op. Koop hier je kaartjes.

My Kitchen is Your Kitchen Ron Gastrobar Oriental Amsterdam

My Kitchen is Your Kitchen: The Oriental Edition vindt plaats op zaterdag 29 september vanaf 19.00 uur en duurt tot ongeveer middennacht.

My Kitchen is Your Kitchen: The Oriental Edition
De Tropen Café en Restaurant
Mauritskade 64
Amsterdam Oost
Pop-up restaurant

Ga naar het Facebookevent

Translate»
Lees vorig bericht:
10 x rare eetgewoontes in het buitenland

Heerlijk lekker op reis gaan. Heb je weleens goed om je heen gekeken als je in een ander land bent?...

Sluiten