Salsa Shop hot hot tacospot op de Kinkerstraat

Ben jij al hooked aan de taco’s van Salsa Shop? Nou deze Mexican foodlover wel. Bij deze Mexicaanse foodspot kun je namelijk eigen taco, burrito, burritobowl en/of salade bouwen. En ideaal voor peeps die net zoals ik niet kunnen kiezen, ze hebben zowel flour als maïstortilla’s. Dat is trouwens het enige dat ze niet zelf maken, want al het vlees en de salsa’s zijn helemaal homemade. Iedere ochtend krijgen ze kratten vol met verse spullen geleverd en daarvan maken ze al hun fresh Mexican food. Ik heb me laten vertellen dat er iedere dag 30 kilo verse tomaten er doorheen gejaagd worden. Wowzers!

Je kunt je dus wel voorstellen dat ik best excited ben dat er een Salsa Shop bij mij om de hoek is geopend. De Mexicaanse taco maker is namelijk neergestreken op de Kinkerstraat in Oud-West.

Hmmm een fijne plek voor een quick taco pitstop, anti-kater burritos sessie of take away zodat je lekker thuis Mexicaans kan happen. Yum!

salsa-shop-amsterdam-mexicaans-taco-west

Op mijn tray liggen de gegrilde kip in hun geheime marinade met een chilly peach habanero salsa en de carnitas (braised and shredded pork) met de zingy salsa verde. Natuurlijk beiden getopt met yummy stuff zoals kaas, maïs etc. De smaak van de kip is insane, so good. De salsa geeft het een fijne kick. Maar ook de carnitas taco is to die for. Het vlees is niet normaal zacht en geeft je een warm fuzzy feeling. Beiden toppers!

Salsa Shop Mexicaans Amsterdam eten

 

Ik was er heilig van overtuigd dat achter Salsa Shop één of ander Amerikaan zat, maar niets is minder waar. Achter dit Mexicaanse taco concept zitten vier mannen uit Haarlem die in New York insanely good taco’s hapten en dachten dit moeten we ook in Amsterdam hebben. Samen met een Mexicaanse dame gingen ze koken, proeven en testen met als resultaat kick ass recepten die het al tijden muy bueno doen.

Brouwerij Troost Mexicaans bier

Om je taco’s weg te spoelen staat de nieuwe Cerveza Extraordinaria van Brouwerij Troost in de koeling. Een fris biertje op basis van maïs en met een klein zuurtje van citroen. Lijkt me een perfecte combo met je Mexican snack!

Salsa Shop
Kinkerstraat 154h
Amsterdam West | Oud-West
Take-out | ontbijt | lunch | brunch | diner

Bekijk de website

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Conservatorium Hotel

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Conservatorium Hotel 52.358552, 4.879472
Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Moer Amsterdam
Nieuw restaurant in oud Michelin garage op de Overtoom

Ik heb iets met garages, ze hebben iets ruigs, ongepolijst en cools. I love it. En tja ik heb ook...

Sluiten