Mannen achter white label coffee openen nieuwe koffie- en wijnbar schuurmanoomkensgrassotti

schuurmanoomkensgrassotti dat moet een grap zijn toch? De eerste keer dat ik de naam van de nieuwe koffie- en wijnspot op de Overtoom hoorde, maar het schijnt serieus de naam van deze nieuwe spot van de mannen achter white label coffee te zijn. Kort en bondig was blijkbaar niet één van de vereisten toen ze de naam bedachten, maar wel heerlijk origineel dat wel.

schuurmanoomkensgrassotti koffie en wijnen

Elmer Oomkens en Francesco Grassotti richtten zo’n vier jaar geleden white label coffee op de Jan Eef op. Hiermee waren ze één van de eersten die het aandurfden op de Jan Evertsenstraat in de Baarsjes een zaak te openen. En blijkbaar doen Oomkens en Grassotti het bij deze nieuwe spot op de Overtoom samen met ene Schuurman. Kun je bij white label coffee met name koffieleuten met een baksel erbij, bij schuurmanoomkensgrassotti kun je naast huisgemaakte brouwsels ook terecht voor (naturel) wijnen en wat te eten, want deze nieuwe spot op de Overtoom krijgt ook een keuken.

Koffiebar en wijnbar in één trend

In het buitenland is het haast standaard dat je bij een goede koffiespot ook wijntjes kunt nippen. Kennis van goede koffie maken gaat blijkbaar hand in hand met de liefde voor wijn. Bij deze spots kun je overdag cafeïne shotten en rond borreltijd overstappen op druivensap. Meestal hebben deze koffie- en wijnspots ook een kleine kaart met mooie gerechten. Superchill voor zowel de gasten, want ze kunnen gewoon blijven waar ze willen als het later wordt en voor de ondernemers is het ook fijn want ze kunnen wat langer open blijven. En blijkbaar is deze trend overgewaaid naar Nederland en dat is een hele mooie ontwikkeling.

schuurmanoomkensgrassotti aimt erop eind dit jaar nog open te kunnen gaan. En dat zou best wel heel erg nice zijn.

Wil je nu al chillen bij een spot waar je zowel goede koffie kunt drinken, fantastische wijnen kunt wegtikken en ook nog eens wat lekkers kunt happen? Ga dan naar 4850 in Amsterdam Oost, het is mijn favoriete all day spot.

schuurmanoomkensgrassotti
Overtoom 558
Amsterdam West | Oud-West
Ontbijt | lunch | koffie | wijntjes drinken | diner

Openingstijden:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”106″]

Foto credits: white label coffee

Tags: white label coffee opent koffiebar en wijnbar in één op de Overtoom | koffiebar Overtoom Amsterdam | nieuwe koffiespot op de Overtoom | koffie en wijn drinken in Amsterdam-West

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Domenica Amsterdam Centrum
Restaurant Domenica gaat het nieuwe restaurant van de oude chef van Toscanini heten

Dat Flavio Ghignoni Carestia, de voormalige chef van Italiaans restaurant Toscanini Lees verder

Sluiten